Farma: Cakana plakala zbog Saleta!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma: Cakana plakala zbog Saleta!Glavni akteri novog sukoba na farmi su novinar Saša Jovanović i pevačica Dragica Radosavljević!

Tokom druge nedelje svoje (straho)vlade, gazdarica Cakana

izabrala je i sluge. Iako je pričala da je tu ulogu namenila najpre Sandri a zatim i Bebi Dol („zato što ništa ne radi“) pevačica je promenila mišljenje i u poslednjem trenutku nominovala Maju Nikolić. Ova je to okarakterisala kao „osvetu“ i izjavila da je „Cakana pokazala koliko je zla“.

Farmeri su počeli sa realizacijom ovonedeljnog zadatka. Cakana i Nigor su voditelji i čitaju dnevnik, dato im je i da pročitaju pisma koja su farmeri prethodni dan pisali svojim bližnjima. Ovo iznenadjenje, veoma neprijatno za neke, ubrzo postaje uzrok svađe. Sale počinje da se buni zbog toga što Cakana nije pravilno pročitala njegovo pismo i što je bitne stvari izvukla iz konteksta. On urla na nju i na ostale… Ona, potištena pocinje da plače zbog svega toga.

Jutro je počelo veoma loše za neke. Cakana i Sale, koji su inače u dobrim odnosima, su se posvađali zbog običnog nesporazuma. Ne bi li što bolje smirio situaciju, Sale prilazi Cakani i izvinjava joj se, što ona prihvata, i održavši mu malu lekciju o ponašanju, prihvata da se pomiri sa njim.

izvor: Tracarenje


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Ove nedelje novi gazda je Cakana!

Farma: Sandra plakala zbog Marka Đurovskog

Farma: Maja i Cakana se posvađale oko limuna


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Farma: Cakana plakala zbog Saleta!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump