Farma: Noć Veštica i izlazak Tijane Dapčević!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma: Noć Veštica i izlazak Tijane Dapčević!Da bi atmosfera koja ide uz Noć veštica bila upotpunjena, na Farmi je organizovan i maskenbal na tu temu.

Oko devetnaest časova farmeri počinju da se

spremaju za ovaj događaj, i ovo ne prolazi bez tenzija među nekima. Marina je besna zato što joj je Sandra uzela masku i samo čeka trenutak da joj dobaci nešto.

Pred početak duela dolazi Ognjen i zadaje zadatak da ukućani odglume po dve scene iz omiljenog im horor filma.

Nakon završetka duela, počinje žurka. Nigor je dobio tajni zadatak da plaši ukućane, pošto ovi odu da spavaju…

Oko podneva su se Nigor i Toma nadmetali u tome ko je bolji maser, a ocenu je davala Marina, kojoj je očigledno veoma prijalo da bude sudija u ovakvom takmičenju. Toma, kome je veoma stalo da se dokaže, se malo zaneo dok je masirao Marinu…

Maja saopštava ukućanima da imaju zadatak da pripreme bundeve za noć veštica, i par sati kasnije oni počinju sa izradom. Njihove kreacije su veoma maštovite i, štaviše, veoma vešto izrezbarene. Može se reći da su farmeri svojim trudom doprineli da atmosfera celog praznika bude veoma autentična.

Ovonedeljni duel nije bio napet, kao što je to bilo prethodnih nedelja. Viktorija je ubedljivo pobedila u kvizu, a i osvojila je većinu glasova publike. Ali izgleda da Tijani ovaj poraz nije teško pao, zato što će se vratiti svojoj porodici koja joj je puno nedostajala tokom prethodne nedelje. A sigurno joj je drago i to što se izvukla iz svih nezgodnih obaveza (kao što je loženje vatre) na farmi, i mogućeg ponovnog boravka u kući za izolaciju.

Ispala Tijana Dapčević

Pevačica Tijana Dapčević napustila je sinoć šou program Farma odlukom gledalaca, a poraz joj nije teško pao zato što se vraća svojoj porodici koja joj je mnogo nedostajala.

Poznata pop pevačica Tijana Dapčević izgubila je u duelu od Viktorije, pa je morala da se oprosti od svojih cimera sa najpopularnijeg imanja u Srbiji i vrati se svakodnevnim obavezama. Šarmantna Makedonka je učestvovala u borbi za sto hiljada evra manje od sedam dana, od kako se prošlog ponedeljka pridružila farmerima zajedno sa svojim kolegom Markom Đurovskim.

– Moj cilj kada sam ulazila na Farmu bio je da pomognem jednoj porodici kojoj bi značila nagrada koju sam mogla da osvojim. Izgleda da nisam dobro razumela koncept ovog šou programa, jer sam pokušavala da tokom dana ispunim svoje obaveze kao što su rad na imanju i tajni zadatak pomirenje Cakane i Maje. Uveče sam premorena od svega toga među prvima odlazila na spavanje propuštajući žurke, koje su izgleda veoma gledane, pa se nisam ni preterano isticala. Radujeme što nisam dugo bila odvojena od mog sina Vuka, jer me je bukvalno bolelo koliko mi je nedostajao. U narednim danima pokušaću da mu nadoknadim mamino odsustvo – iskrena je Tijana.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Premijera dueta Tijane Dapčević i Antonisa Remosa!

Farma: Tijana Dapčević i Marko Đurovski ušli

Tijana Dapčević snimila pesmu o fudbalu /video/


Nema komentara na “Farma: Noć Veštica i izlazak Tijane Dapčević!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump