Farma: Poljubili se Marko i Sandra???!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma: Poljubili se Marko i Sandra???!Iako je zadatak Marka Đurovskog da zavede misicu Sandru Obradović prestao onog trenutka kada su ga farmeri otkrili, on se i dalje mota oko nje.

Više je nego

očigledno da je pevač zadatak obavio uspešno, pošto je najmlađa učesnica „Farme“ potpuno opčinjena njime.

Uprkos tome što ga van rijaliti-šoua čeka devojka, kojoj je obećao vernost, ni Marko ne može da se izbori sa emocijama.

U sinoćnom živom prenosu, mogli smo da vidimo kako pevač kleči pored njegog kreveta, dok ona pokušava da zaspi. Nekoliko reči, a onda kikotanje… Sandra ga je nežno češkala po ruci, dok se on svake sekunde osvrtao ka ostalim farmerima, proveravajući da li spavaju.

U jednom trenutku, pevač se nagnuo ka usnama lepe plavuše, a da li je došlo do poljupca, nije sigurno, pošto je Markova zaklonio „pogled“ kamere, ali se to po položaju glave dalo naslutiti.

Inače, tokom izolacije, pred troboj sa Tomom Panterom i novinarom Saletom, Marko je sa „đinđi-rinđi gurom“ otkrio da bi se sa misicom „valjao u senu“. Onda je zamolio Đuru da pozove Sandru da izađe na trem kuće samo da bi je video.

Sandra se u isto vreme poverila Topalku i Maji: „Sladak je, duša mala. Ko zna šta bi bilo da nije imao zadatak, da je ušao u kuću normalno“.

Ipak, izgleda da je misica uspela da pređe preko njegove male laži, a da li će Marko na kraju uspeti da je obori u senu, ostaje da se vidi.

Inače, posle izbacivanja Tome u subotu, novi gazda na selebriti Farmi je Sale! Novi nedeljni zadatak farmera je snimanje sapunice. Sale i Maja koji su se nedavno ozbiljno posvađali će tumačiti glavne likove ove priče koji su ludo u ljubavi.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Marko će uspeti da zavede Sandru!

Sandra i Marko zajedno sadili jelke!

Farma: Marko Đurovski postao prvi finalista!


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Farma: Poljubili se Marko i Sandra???!”

  • boris
    19 januara, 2010, 18:15

    Baš cool ko bi mislio-ma oni su se poljubili više puta samo niko to nije vidio-ko zna možda i u WC! Jump

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump