Farma: Svi farmeri dobili tajne zadatke!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma: Svi farmeri dobili tajne zadatke!Svako od farmera dobio je tajni zadatak i svako od njih misli da je on jedini sa tajnim zadatkom.

Niko od farmera ne sme da sazna za tajni zadatak, jer će jedino tako misija biti

uspešno izvršena !!! Prenosimo vam njihove zadatke.

MAJA

Majin zadatak je da do petka skloni, odnosno sakrije što više alkoholnog pića od ostalih farmera, a da to niko ne primeti. Sakrivanje pića mora da joj bude prioritet u odnosu na sve druge poslove. Ukoliko niko od farmera ne sazna za njen zadatak, niti pronađe mesto gde je piće sakriveno, zadruga će u petak odlučiti da li je sakupila dovoljnu količinu i u zavisnosti od svega toga će njen zadatak proglasiti uspešnim, odnosno neuspešnim.

BEBI DOL

Zadak Bebi Dol je da prosipa vodu koju farmeri izvuku iz bunara. Niko od njih ne sme da sazna da je to njen zadatak, niti bilo ko sme da je vidi dok to radi. Ukoliko neko od farmera ipak primeti da je prosula vodu, ona mora da izmisli što bolji izgovor i tako se izvuče iz neprijatne situacije. Dakle, njen zadatak je da se pobrine za to da što veća količina vode koja je potrebna farmerima, I koju sa mnogo truda izvlače iz bunara konstanto nestaje. Ukoliko farmeri ne otkriju njenu misiju do petka uveče, a ona se pobrine za to da nikada nemaju dovoljnu količinu vode, iako je stalno donose iz bunara, njen zadatak će biti uspešan.

MARINA

Zadruga je primetila da se farmeri veoma malo bave sportom i da ne brinu dovoljno o svom zdravlju… Marinin zadatak je da nagovori većinu farmera (bar njih šestoro), da urade po jednu seansu joge sa njom. Ona ne sme nikome od farmera da kaže da je to njen zadatak, niti da oni to moraju da rade, već mora da se potrudi da im objasni koliko je to zdravo i dobro i priča im što više o tome šta je uopšte joga i kakav je njen uticaj na ceo organizam. Ukoliko do petka bar šest farmera nagovori da urade bar po jednu seansu sa njom, ali da pri tom niko ne sazna da je ona na tajnom zadatku, zadruga će njenu misiju smatrati uspešnom.

CAKANA

U poslednje vreme Maja se žali da je žrtva svih farmera, a zadruga misli da Cakana treba da joj pokaže da nema ništa lično protiv nje. Njen tajni zadatak je da svako veče od danas pa do petka poljubi Maju za laku noć. Maja, kao ni ostali farmeri ne smeju da saznaju da je to njen zadatak, već Cakana mora sama da osmisli način kako će to da učini. Ukoliko njena misija ostane tajna, a zadruga svako veče bude imala prilike da vidi taj prijateljski poljubac, njen zadatak će biti proglašen uspešnim. Misija POLJUBAC, treba da bude njeno najvažnije zaduženje u narednoj nedelji.

VIKTORIJA

Iako su se sluge i gazde menjale, Viktorija je uglavnom proteklih nedelja bila osoba zadužena za pravljenje i pečenje hleba na farmi. Zadruga hoće da vidi kako se drugi farmeri snalaze u tom poslu i zato je njen tajni zadatak ove nedelje da iz dana u dan izbegava posao pravljenja i pečenja hleba. Farmeri ne smeju saznati da je to zadatak NEPEČENJE hleba, niti im ona sme reći da to jednostavno više neće raditi. Zadatak se sastoji u tome, da iz dana u dan smišlja najrazličitija opravdanja zbog čega to ne može da uradi. Ukoliko do petka farmeri ne budu saznali da je bila na tajnom zadatku, a hleb svih pet dana bude pripremao neko drugi, njen zadatak će se smatrati uspešnim.

DJURO

Djurin zadatak je da do petka, najviše svog vremena provodi u kuhinji, navodno nešto radeći, a u stvari samo praveći zbrku i smetajući ženama. On može da kuva, pere sudove, mesi hleb, odnosno sam odluči kako će ovaj zadatak sprovesti u delo. Ako farmeri ne saznaju o čemu se zapravo radi kada Đuro Palica odjednom ne izlazi iz kuhinje, njegov zadatak će u petak zadruga proglasiti uspešnim.

SALE

Njegovo najvažnije zaduženje u narednoj nedelji, odnosno tajna misija je da sakrije što više cigareta do petka. Sakrivanje cigareta mora da mu bude prioritet u odnosu na sve druge poslove. Ukoliko niko od farmera ne sazna za taj zadatak, niti pronađu mesto gde su cigarete sakrivene, zadruga će u petak odlučiti da li je “ukrao” dovoljnu količinu cigareta i u zavisnosti od svega toga zadatak proglasiti uspešnim.

SANDRA

Marko i Sandra su se poslednjih dana opet zbližili, ali niko od njih dvoje još uvek nije javno priznao da mu se onaj drugi iskreno sviđa. Zadruga želi da vidi da li su Markova osećanja iskrena i zato se odlučila da Sandri da ovaj tajni zadatak. Sandra, od danas pa do petka, mora da izbegava Marka. Što više da ga ignoriše, izbegava razgovore sa njim, ne provodi vreme nasamo sa njim u društvu… Ukoliko niko od farmera ne sazna da je na zadatku, a Marko se zaista zabrine zbog čega se ona promenila, zadatak će biti uspešno izvršen.

MARKO

Marko, treba od danas do petka da svakog farmera sa imanja „otruje” jednom dezinformacijom. Mora biti što uverljiviji i što maštovitiji.. na njemu je da smisli šta će im pričati i u šta će ih ubeđivati. Ukoliko niko ne sazna da je Marko na tajnom zadatku, a svi poveruju u priče koje će im pričati, zadatak će biti uspešan.

NIGOR

Igorov zadatak je da do petka apsolutno sve farmere uključujući i gazdu namaže pastom za zube dok spavaju. Strategiju mora sam da napravi i odluči da li sve treba da ih zamaže u toku jedne noći ili će svake noći, počevši od danas do petka mazati po njih nekoliko. Važno je da do kraja roka za izvršenje zadatka svih 11 farmera bude namazano pastom za zube po licu… Ako niko od farmera ne sazna za zadatak, u petak će misija biti proglašena uspešnom.

TOMA

Tomin zadatak je da do petka ukrade pet Cakaninih stvari. Ukoliko ona ne primeti kako joj nestaju stvari I ne uspe da ih pronađe, a niko drugi od farmera ne sazna da je on na tajnom zadatku, misija će biti proglašena uspešnom.

TOPALKO

Njegov zadatak je da nagovori bilo koje tri žene sa farme da mu dozvole da ih našminka. On ne sme da im kaže da je to njegov zadatak, već mora sam da osmisli način kako će ih ubediti. Ako do petka uspe da našminka njih tri, a niko od farmera ne sazna da je bio na zadatku, zadatak će biti proglašen uspešnim.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Marko Đurovski postao prvi finalista!

Farma: Farmeri pravili Sneška Belića

Farma: Poljubili se Marko i Sandra???!


4 komentara na “Farma: Svi farmeri dobili tajne zadatke!”

 • ivana
  1 decembra, 2009, 18:16

  Zadaci su eksta,samo n Beer apred!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • ivana
  1 decembra, 2009, 18:17

  TO ZADRUGO!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Beer

 • tarya turunen
  1 decembra, 2009, 21:03

  zadaci koyi su farmeri dobili su Confused ….. Clap

 • Anonimni
  18 januara, 2010, 14:17

  Da znaju da svako od njih ima po neki zadatak a da oni to nisu znali.Kad bi saznali poludeli bi mogu da verujem. Really Angry

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump