„Ford fusion“ automobil za 2010. godinu!

Kategorija [ Automobili, ZANIMLJIVOSTI ]

"Ford fusion" automobil za  2010. godinuČitaoci popularnog magazina „Motor trend“ proglasili su putnički automobil srednje veličine „ford fusion“ za automobil 2010. godine.

„Fusion“ je kao najbolji u konkurenciji

23 nova ili značajnije unapređena modela vozila izabran posle testiranja koje je trajalo sedmicu dana, saopštili su članovi žirija „Motor trenda“, sa sedištem u Los Anđelesu. Stručnjaci su ocenili da je čitava linija „fusion“ modela „impresivna“ – od modela sa četiri cilindra do sportskih i hibridnih verzija sa pogonima na četiri točka, prenose agencije.

„Fusion“ je jedan od 10 najprodavanijih vozila u SAD i registrovan je kao model za 2010. godinu. „Ford fusion“ se pojavio na tržištu 2006. godine. „Ford“ je na iznenađenje analitičara Volstrita zabeležio bezmalo milijardu dolara profita u trećem tromesečju ove godine i jedina je od velikih američkih auto-kompanija koja se izvukla iz krize bez podrške američke vlade u 2009. godini. Američka prodaja „Fusiona“ u ovoj godini do oktobra porasla je 15 procenata na oko 148.000 jedinica, u odnosu na isti period minule godine, što je omogućilo kompaniji da uspori pad prodaje u odnosu na konkurente.

Do oktobra je prodaja „Forda“, dugog najvećeg proizvođača kola u SAD posle „Dženeral motorsa“, smanjena 20,4 odsto, a pad ostalih američkih proizvođača automobila je iznosio 26 procenata.

izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


FPV Ford Falcon GS

„Roj Rodžers“ džins automobil

Amerikanci spremaju automobil na vazduh


Jedan komentar na “„Ford fusion“ automobil za 2010. godinu!”

  • Anonimni
    15 januara, 2010, 18:10

    uuuuuuuuuuuuuuuu Yes

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump