Gagi zabranio Anabeli da peva stare pesme

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Gagi zabranio Anabeli da peva stare pesmeFrontmen grupe Fanki Dži Gagi Đogani zabranio je svojoj bivšoj supruzi Anabeli da izvodi pesme koje je pevala dok je bila član benda.

Jedna od najatraktivnijih

domaćih pevačica više neće moći da peva hitove nekada popularnog dua jer je njen bivši životni saputnik odlučio da joj uvede svojevrsni embargo na korišćenje pesama.

Anabela više neće smeti ni u jednoj emisiji da peva neku od pesama koje je izvodila godinama unazad, jer je Gagi sve numere zaštitio na svoje ime u SOKOJ, tako da jedino on može da raspolaže pravima na minuli rad grupe Fanki Dži:

– Ima istine u tome, jer sam ja iz benda izašla svojom voljom. Zasad imam dve numere koje ću izvoditi u emisijama i to je moj novi početak – kaže zgodna pevačica, dok njen bivši muž tvrdi da joj ništa nije zabranjivao:

– Ona je moja bivša žena koju volim i sama je osetila potrebu da ne peva pesme, pošto više nije članica grupe – rekao je Gagi za naš list.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela i Gagi ne mogu više da se podnesu!

Anabela: Želim da se Gagi zaljubi na „Farmi“

Gagi: Bane ne može da stopira moj album!


4 komentara na “Gagi zabranio Anabeli da peva stare pesme”

 • josip
  21 novembra, 2009, 11:43

  Sweat

 • Sanja
  21 novembra, 2009, 13:28

  Hug Right

 • tajanstvena
  22 novembra, 2009, 19:03

  tko bi znao sto je tu istina Confused kad svi lazu a i novinari da imaju sta da pishu Clap Clap

 • limeni
  23 marta, 2010, 19:50

  Really Pissed

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump