Goca Tržan u strasnom zagrljaju koleginice!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Goca Tržan u strasnom zagrljaju koleginice!Čim je preksinoć kročila na splav „Godo“.

Goca Tržan se užurbanim koracima zaputila ka mlađanoj koleginici Ani Stojančićević, zagrlila je i pohotno uhvatila

za guzu.

Ovo više nego propisno vaćarenje zapravo je bila svojevrsna čestitka bivšoj članici Koktel benda na promociji maksi singla „Dijagnoza“, koju je mlada pevačica upriličila sa svojom kumom, takođe bivšom „koktelovkom“, Katarinom Sotirović proslavljajući tako uspeh i njene hit pesme „Onaj pravi“.

Maksimalno skockane od glave do pete, slavljenice su razdragano dočekivale brojne goste, a iznenadni Tržankin izliv niskih strasti slatko je nasmejao Anu, koja se uopšte nije opirala napadu na svoju pozadinu.

Poput Goce, u solo varijanti na promociju je pristigla i Aleksandra Perović, a nedugo zatim pojavili su se Bojan Jeremić i Zoran Zlatanović, potvrdivši tako da su momci iz Koktel benda ostali u izuzetno dobrim odnosima sa svojim bivšim pevačicama.

Među poslednjima na splav je došao Danijel Pavlović, da bi nešto kasnije voditeljka Jelena Petković, koja je i organizovala ceo ovaj događaj, najavila sečenje torte i svečano otvorila žurku do zore.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan napala bubnjara!

Goca Tržan pokazala novu tetovažu!

Goca Tržan postaje voditeljka!


Jedan komentar na “Goca Tržan u strasnom zagrljaju koleginice!”

  • Soldier Of Love
    29 novembra, 2009, 20:05

    To Gocoooo, samo je stisni i pritisni…hahah, lol.. Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump