Indira Radić izjavila da ne voli „male“!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Indira Radić izjavila da ne voli "male"!Pevačica Indira Radić raskinula je sedmogodišnju vezu sa muzičarem Goranom Ratkovićem Raletom.

A mediji nisu sačekali ni trena, već su je odmah počeli spajati

sa raznim muškarcima. Kao jedan od potencijalnih ljubavnika spominjao se i bugarski ministar Mihail Mikov, koji joj je nedavno poklonio vevericu.

Indira je pevala u sklopu njegove predizborne kampanje, a Mikov je svoju zahvalnost iskazao kroz ovaj neobičan poklon i gostoprimstvo u predsedničkom apartmanu. Ipak, pevačica kaže da se ništa nije dogodilo, pošto je ministar u braku.

U intervjuu za tabloid „Svet“, Indira je otkrila još po koju tajnu, a između ostalog, da ne voli muškarce sa malim penisima.

– Mislim, ko voli smoki – kaže srpska Šakira kroz smeh i dodaje: – Šta mi vredi da vozim „fiću“ kojem su pukle sve četiri gume! Šalu na stranu, mora muškarac mnogim kvalitetima da raspolaže da bi osvojio ženu koja zna šta hoće. Ne mora to da bude baš XXL veličina, ali ne volim male – zaključuje Indira.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana izjavila da joj je veličina bitna!

Indira Radić i Dženan Lončarević u duetu

Indira Radić u nemačkom „Velikom bratu“?!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Indira Radić izjavila da ne voli „male“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump