Janko Tipsarević zaprosio svoju devojku!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Janko Tipsarević zaprosio svoju devojku!Naš teniser Janko Tipsarević zaprosio je svoju dugogodišnju devojku Biljanu Šešević.

I to tokom romantičnog odmora na Maldivima i ona je pristala.

Janko i Biljana su se upoznali pre tri godine tokom jednog teniskog meča, ali je Janko kasnije izjavio da se u voditeljku iz Novog Sada nije zaljubio na prvi pogled.

– Ne, nisam se zaljubio na prvi pogled jer nisam taj tip muškarca. Kako je vreme prolazilo i kako smo se zbližavali, shvatio sam da su mi emocije prema njoj sve intenzivnije – rekao je Tipsarević jednom prilikom. Inače, pre nego što je uplovio u vezu sa Biljanom, Janko je važio za velikog zavodnika među sportistima, te su mu pripisivane veze sa mnogim manekenkama, pevačicama i drugim lepoticama. Budući bračni par Tipsarević još uvek nije odredio tačan datum venčanja.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Janko Tipsarević: Plašim se smrti!

Janko Tipsarević se oženio!

Tipsarević optužen za nameštanje meča


Nema komentara na “Janko Tipsarević zaprosio svoju devojku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump