Jelena oduševila publiku na Terazijama!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jelena oduševila publiku na TerazijamaPop pevačica Jelena Tomašević održala je prvi solistički koncert u Pozorištu na Terazijama.

A u pratnji novosadskog „Bras orkestra” oduševila je publiku izvođenjem

numera sa albuma „Panta rei”, izvornih pesama i filmskih hitova.

U glamuroznoj crvenoj haljini Jelena se, na iznenađenje publike, nije pojavila iz bekstejdža, već se polako uzdigla na scenu. Magičan glas omamio je sve koji su aplauzima pozdravili izvođenje prve pesme „Panta rei”.

– Dobro veče, Beograde! Hvala svim kolegama, prijateljima i rođacima što su večeras ovde. Želim da sve ovo iz srca večeras prenesem do vas – pozdravila je šarmantna Kragujevčanka prisutne.

Nakon balade „Jutro”, nizale su se pesme „Okeani”, „Košava”… Sa Borom Dugićem, koji je bio njen prvi gost, otpevala je evrovizijsku pesmu „Oro”, a sa vernim saradnikom Željkom Joksimovićem „Ima nešto u tom što me nećeš”. Svojim raskošnim glasom dirnula je publiku izvornim pesmama „Zajdi, zajdi”, „Gde si bilo, jare moje”.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca oduševila publiku u Stokholmu

Zaz oduševila Novosađane

Ana Bekuta oduševila vojvođane!


Nema komentara na “Jelena oduševila publiku na Terazijama!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump