Lepa Brena ima usvojenog Filipinca?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Lepa Brena ima usvojenog Filipinca?!Najveća folk zvezda stare Jugoslavije Lepa Brena (49) otkrila je tajnu staru skoro dve godine – da ima usvojenog sina sa Filipina!

Dečak po imenu Džoni udomljen je

kada je imao godinu i po dana i živi sa pevačicom i njenom porodicom u kući na Bežanijskoj kosi. Brena je do sada krila da ima četvrtog sina jer nije želela da se u javnosti eksponira poput mnogih svetskih zvezda koje širom sveta usvajaju decu, pa se za njega saznalo sasvim slučajno, dok je davala intervju za bosansku OBN televiziju. Naime, dok je ona pričala, dečak joj je iznenada prišao i seo u krilo.

– Ovo je Džoni – odgovorila je Brena kroz smeh, na šta joj je dečak rekao:

– Mama, dođi i upali svetlo.

Iako javnosti nije poznat podatak da folk diva ima usvojenog sina, njeni bliski prijatelji kažu da ne vide u tome ništa čudno:

– Brena je Džonija usvojila još pre dve godine i to nije nikakva tajna. Često ga vodi po gradu kada idu u kupovinu, ali očigledno niko do sada nije obratio pažnju na njega. Inače, Džonijevi biološki roditelji već nekoliko godina rade kao posluga u kući folk dive – priča za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

Folk pevačica potvrdila je za naš list da mali Filipinac živi sa njom, ali nije želela mnogo da govori na ovu temu:

– Džoni živi sa nama dve godine i član je naše porodice. Razumite me, ne želim previše da pričam o tome i detaljno objašnjavam sve okolnosti – kaže Lepa Brena za „Alo!“.

Četvrto dete

Lepa Brena i Slobodan Živojinović žive u vili na Bežanijskoj kosi sa četvoro dece. Najstariji je Filip, Bobin sin iz prethodnog braka, a s njima su još i Stefan i Viktor, koji su rođeni u braku folk zvezde i slavnog tenisera.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dragana Mirković i Lepa Brena na večeri!

Lepa Brena i Boba na letovanju iz snova!

Lepa Brena sa krilima na leđima!


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Lepa Brena ima usvojenog Filipinca?!”

  • Anonimni
    31 marta, 2016, 17:38

    Laugh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump