Madona konačno upoznala buduću svekrvu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Madona konačno upoznala buduću svekrvu!Pop kraljica Madona (51) ovih dana boravi u Rio de Žaneiru, rodnom gradu svog više od dve decenije mlađeg dečka, manekena Džezusa Luza.

Pevačica se srela sa

Seržijem Cabralom, gradonačelnikom brazilske prestonice, i imala natrpan raspored obilaska tamošnjih događaja i druženja s ljudima. Ali, uspela je da obavi i ono zbog čega je potajno i došla – upoznala je majku svog dragog. Kristian Ređina Da Silva, Džezusova majka koja je od Madone mlađa petnaest godina, viđena je kako dolazi u hotel u kojem je muzička zvezda odsela. Sudeći po onome što kažu očevici, par je sa Džezusovom majkom otišao i na večeru gde su se svi malo opustili i bolje upoznali. Zna se da je gospođa Da Silva u početku kritikovala njihovu vezu zbog velike razlike u godinama, ali sada je, čini se, popustila. Luiz Heitor Pinto da Luz, Džezusov otac, nije viđen sa parom pa se čini da i dalje ne odobrava sinovu ljubav. Roditelji manekena su vernici, koji priželjkuju da im se sin oženi, iako je pop kraljica u nedavnom intervjuu rekla da ne misli više da se udaje. Ali, mlađahni ljubavnik ju je očito naterao da se predomisli. Madonnin biograf, Rendi Taboreli kaže da pevaćica ozbiljno razmišlja o udaji za 23-godišnjeg Brazilca. „Madona govori bliskim prijateljima i porodici da se ‘definitivno vidi u braku s njim’. Ta mogućnost svakako postoji“, tvrdi Rendi.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona upoznala dečka sa decom

Nataša upoznala svekrvu!

Madona otkačila Hesusa!


Nema komentara na “Madona konačno upoznala buduću svekrvu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump