Marko Jarić: Beba će biti lepa na Adrianu!

Kategorija [ Moda, Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Marko Jarić: Beba će biti lepa na Adrianu!Košarkaš Marko Jarić kaže da nijedan sportski uspeh niti medalja ne može da se poredi sa trenutkom kada je postao otac male Valentine.

„Ništa što sam

napravio u životu i karijeri ne može da zameni ovaj osećaj. Beba je stigla malo ranije nego što je očekivano, tako da još uvek nismo priredili pravo slavlje“, rekao je Jarić za “Stori”, a prenosi “Mondo”. „Adriana je želela da bude svesna kada naša ćerkica bude došla na svet. Prijatelji su mi govorili da je neopisivo prisustvovati rođenju svog deteta, ali to se ne može opisati“. Igrač Memfis Grizlija priznaje da je u „totalnom emotivnom haosu“, i otkriva na koga devojčica liči. „Sigurno će biti lepa na Adrianu. Ima tamnu kosicu, i lepa usta na mamu. Ako ikada odluči da se bavi modom, sva vrata će joj biti otvorena“, zaključio je Marko.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marko Jarić i Adriana Lima dobiće sina

Adrana Lima i Marko Jarić kupili vilu u Los Anđelesu

Marko Jarić i Andrijana Lima dobili ćerku!


Jedan komentar na “Marko Jarić: Beba će biti lepa na Adrianu!”

  • marzo
    16 marta, 2010, 17:27

    jok bice na tebe

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump