Marko Mišković uživao sa Jovanom u Londonu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Marko Mišković uživao sa Jovanom u LondonuNi vest da je Marko Mišković (27) u vezi sa Ninom Badrić, koju su plasirali hrvatski mediji, nije pokvarila uživanje naslednika imperije „Delta“.

On je sa mladom pevačicom Jovanom

Nikolić (25) proveo nedelju dana u Londonu.

Kako „Alo!“ saznaje, par je bio smešten u vili Markovog oca Miroslava Miškovića koja se nalazi u elitnom delu glavnog grada Velike Britanije, a Marko i Jovana su, očigledno, vreme proveli u šopingu. Naime, pri jučerašnjem povratku para u našu prestonicu, Markovo obezbeđenje je jedva unelo više od deset torbi koje su dovukli s puta.

Kada smo kod obezbeđenja, zahvaljujući tome što dosledno, možda čak i previše revnosno rade svoj posao, uspeli su da spreče našeg fotografa da obavi svoj posao i uslika par kada je pristigao na beogradski aerodrom. Naime, kada su momci, koji su pola sata pre sletanja aviona parkirali crne „mercedese“ i „audije“ tik ispred izlaza iz aerodroma, primetili našu ekipu, prvo su ljubazno zamolili da ne slikamo da ne bismo kasnije imali bilo kakvih problema. Zatim su, ne verujući da ćemo poslušati njihovu molbu, stali tako da su Marko i Jovana prošli kroz hol aerodroma okruženi njima i odmah su seli u „mercedes“ s tamnim staklima, dok su momci ubacivali prepune torbe.

Inače, Marko i Jovana ne priznaju da su u vezi, a svojevremeno je Jovana, kada su izašle na videlo njene slike s Miškovićeve jahte, za naše novine izjavila:

– Marko i ja se poznajemo već deceniju i neizmerno ga volim i poštujem. On je stvarno sjajan dečko u svakom pogledu… pametan, zanimljiv, duhovit, ambiciozan i dobar, a što se tiče njegovog privatnog života, to ćete morati njega da pitate.

Uprkos želji da ga pitamo, do njega, ali i do nje, nije bilo moguće doći, tako da smo ostali uskraćeni za komentar.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marko Mišković: Ne poznajem Ninu Badrić!

Razvod Nine Badrić zbog Marka Miškovića?!

Jovana i Marko se više ne kriju!


Nema komentara na “Marko Mišković uživao sa Jovanom u Londonu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump