Mina Kostić ostavila Igora Kostića?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Mina Kostić ostavila Igora Kostića?!Pevačica Mina Kostić i njen nevenčani suprug i kolega Igor Kostić nedavno su se posvađali na krv i nož, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora.

Nakon svakodnevnih verbalnih duela

omalena folkerka je spakovala kofere, uzela devetomesečnu ćerkicu Anastasiju i napustila zajednički stan u zemunskom naselju Altina:

– Pre nekoliko dana Mina je sa bebom otišla kod svoje majke Dude, gde se i sada nalazi. Razlog svakodnevne svađe sa Igor nije poznat, ali se priča kako je poznata folkerka bila depresivna i nervozna, pa je lako započinjala raspravu sa ocem svoje ćerke. Rasprave su bile sve jače i sve češće, pa je atraktivna pevačica odlučila da se iseli iz stana – priča izvor Kurira blizak folk paru.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo omalenu pevačicu i pitali je da li se iselila iz stana u kojem je živela sa Igorom:

– Zašto bih iznosila svoju intimu u javnost?! Uvek se ljudi oko nečega posvađaju – rekla je Mina za Kurir, dok je Igor demantovao informacije o razlazu:

– Mi smo i dalje u tom stanu. Svakome se desi da se nekada posvađa i to je normalno. Možda je neko video da se Mina i ja oko neke stvari nismo složili, pa je izmislio čitavu priču – pravdao se korpulentni pevač.

Ostaje da vidimo da li će nakon perioda razdvojenosti nevenčani supružnici prevazići nesporazume koji ih dele, pa se pomiriti, ili će i ubuduće, baš kao i trenutno, živeti na različitim adresama.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mina Kostić ne da Igoru da viđa dete?!

Mina Kostić: Zorica je nekulturna!

Mina Kostić ipak završila u venčanici


2 komentara na “Mina Kostić ostavila Igora Kostića?!”

  • Anonimni
    14 novembra, 2009, 18:42

    ma snace se mina,,,nije to za nju nista…evo pozdrva za igora i jarane cuvaj se tika je tu,,pozdrav redakci kurura

  • dragana
    21 avgusta, 2010, 22:58

    mala ali opasna. Cry

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump