Napravljen parfem od Majklovog DNK

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Napravljen parfem od Majklovog DNKLudilo za preminulim kraljem popa se ne smanjuje.

Novi singlovi, stare rukavice, cipele, šeširi i sinovi Majkla Džeksona svakog dana izlaze na svetlost dana.

Najnoviji proizvod na tržištu je parfem sa mirisom Majkla Džeksona koji košta „samo“ 59,99 dolara!

Naime, kompanija „My DNA“ (Moj DNK) tvrdi da su njeni inženjeri uspeli da proizvedu ovakav miris. Autentičnost njihovog proizvoda potvrđuje činjenica da su esenciju Džekove arome izvukli iz Majklovog DNK, koji se nalazio u pramenu kose preminulog kralja popa. Ova kompanija se pre nekog vremena ujedinila sa Džonom Reznikovim, najvećim kolekcionarom selebriti kose na svetu.

– Analizirali smo Majklov DNK iz privatne kolekcije Džona Reznikova. U ovom slučaju, kao i u ostalim, koristimo genetski kod da napravimo autentični miris. Ukoliko budete koristili parfem Majkla Džeksona, sigurno ćete biti uočeni. Taj miris je snažan, a u njemu nema alkohola – Priča Karlton Enoh, predsednik kompanije „My DNA“.

– U izradi koristimo aloju veru kako miris ne bi ispario. Sa tim dodatkom on traje ceo dan i odlično deluje na kožu – dodaje Enoh.

Predsednik ove kompanije kaže i da su njihovi planovi da ubuduće ne prodaju samo parfeme na osnovu DNK mrtvih selebritija, već da pokušaju i sa aktuelnim holivudskim zvezdama.

– Već smo pozvali Semjuela L. Džeksona da učestvuje i dobije sopstveni parfem. On je toliko jedinstvena osoba da je odmah prihvatio.

Od Elvisa do Napoleona

Kompanija „My DNA“ već godinama prodaje parfeme zasnovane na genetskom materijalu poznatih. Do sada se na njihovom repertoaru našlo nekoliko istorijskih ličnosti, muzičkih i filmskih zvezda. Najpoznatiju su, svakako, Elvis Prisli, Merilin Monro, Napoleon Bonaparta…

Među Englezima je najpopularniji parfem sa mirisom kralja Edvarda IV.

– Naš najprodavaniji parfem je „Elvis“, ali se i „Majkl“ prodaje jako dobro.

B.Radović

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hali Beri: Konačno imam svoj parfem!

Dženifer Aniston promovisala parfem /video/

Reklama za parfem Bijonse je suviše sexi?!


Jedan komentar na “Napravljen parfem od Majklovog DNK”

  • Anonimni
    1 decembra, 2009, 14:55

    Yes Heart Cute

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump