Nataša i Dača ovih dana se sele u novi stan!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nataša i Dača ovih dana se sele u novi stan!Popularna pevačica Nataša Bekvalac i njen suprug Danilo Ikodinović, direktor Vaterpolo kluba Vojvodina, ovih dana imaju pune ruke posla.

Naime,

supružnici su odlučili da se presele u novi stan u Novom Sadu, te se trenutno pakuju i biraju nameštaj za novi stan.

– Nataša i Dača su nedavno pazarili novi stan u Novom Sadu i uskoro će se sa ćerkicom Hanom useliti u njega, čim završe renoviranje koje se odvija punom parom – kaže za „Blic” izvor blizak ovom paru.

A Nataši ova jesen svakako prolazi u znaku noviteta. Pored stana, u pripremi je i novi album, te će ova lepa Novosađanka za nekoliko dana ući u studio gde će snimati nove pesme. Planirano je da se pre albuma u prodaji pojavi i singl – oko Nove godine, dok će album u saradnji sa „City recordsom” i kućom „Šoumaster” najverovatnije izaći na proleće.

– Ne želim da jurcam za novim albumom, planiram da ga završim do kraja godine i da po zvuku, melodiji, tekstovima bude na najvišem produkcijskom nivou. Da bih bila srećna kao žena, moram da budem i profesionalno ostvarena – ispričala je nedavno za „Blic” Nataša.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata snimila novi album

Nataši Bekvalac pas demolirao stan

Nataša i Dača se sporazumno razveli


Nema komentara na “Nataša i Dača ovih dana se sele u novi stan!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump