Nikol Kidman: Istražila sam razne vrste sexa!

Nikol Kidman: Istražila sam razne vrste sexa!Iako važi za jednu od najdiskretnijih holivudskih zvezda, Nikol Kidman nedavno je za britanski GQ otkrila brojne detalje o svojoj intimi.

Seksi Australijanka

koja se za naslovnu stranu slikala u zavodljivom crnom bodiju, ispričala je da ima bogata ljubavna iskustva, koja idu od običnih do ’neobičnih seksualnih fetiša’, kao i da je uvek uživala u istraživanju raznih vrsta ljubavi.

„Iskusila sam opsesivnost, gubitak i gorku patnju zbog ljubavi. Istraživala sam nastrane seksualne fetiše, ali i standardni aspekt braka i monogamiju,“ rekla je Nikol.

Oskarovka je sada u braku sa kantri pevačem Kitom Urbanom, koji je nazvala ’sirovim i opasnim’.

„Na braku mora da se radi. To je veoma neobična, uzbudljiva stvar: izuzetno sirova, opasna i veoma otvorena. Izloženi ste opasnosti i možete se povrediti,“ zaključila je glumica.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikol Kidman spalila dnevnike kad se udala

Nikol Kidman usvaja dete iz Vijetnama!

Nikol Kidman o braku sa Tom Kruzom!


Nema komentara na “Nikol Kidman: Istražila sam razne vrste sexa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump