Nikol Kidman spalila dnevnike kad se udala

Nikol Kidman spalila dnevnike kad se udalaNikol Kidmen ispovedila se u jednom intervjuu kako su joj svojevremeno savetovali da se ne udaje za Toma Kruza.

I kako je, čim se preudala, spalila dnevnike

koje je vodila dok je bila u braku sa njim.

Oskarovka Nikol Kidman otkrila je da je spalila dnevnike koje je vodila dok je bila u braku s Tomom Kruzom čim se preudala za kantri muzičara Kita Urbana.

„Čovek može da pročita tuđi dnevnik. A to ne treba da se radi“, navela je oskarovka u intervjuu za decembarski broj britanskog časopisa „Dži-Kju“ (GQ), čije je odlomke objavio britanski „Dejli mejl“.

„Spalila sam sve dnevnike kad sam se ponovo udala. Čovek u njima može da nađe samo ružne stvari“, objašnjava australijska filmska zvezda.

Nikol Kidman i dalje samo za sebe čuva detalje o braku i s Kruzom – kao i o razvodu – ali je ispričala da su joj svojevremeno savetovali da se ne udaje za zvezdu „Top gana“.

„Moji agenti su mi u to vreme govorili da se ne udajem. ‘Brak će ti uništiti karijeru’ a moj stav je bio ‘Ali, ja sam zaljubljena'“, navela je Kidmanova.

„Znam samo da u to vreme nisam bila zainteresovana za slavu. Zbog toga sam se i udala. A to nije bio jedini razlog zašto sam se udala. Želela sam da radim s ljudima koji su mi bili zanimljivi“, ispričala je čuvena glumica.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikol Kidman usvaja dete iz Vijetnama!

Nikol Kidman: Istražila sam razne vrste sexa!

Nikol Kidman o braku sa Tom Kruzom!


Nema komentara na “Nikol Kidman spalila dnevnike kad se udala”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump