Nikoli Kidman i Kit Urban u duetu?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nikoli Kidman i Kit Urban u duetu?!Nakon što je osvojila velika platna širom sveta, Nikol Kidman ne isključuje mogućnost da se ponovno nađe u muzičkim vodama.

Ali ovog puta umesto sa Robijem

Vilijamsom to će učiniti sa svojim suprugom Kitom Urbanom. Duet koji je otpevala sa Robijem osvojio je sve svetske muzičke liste, a hoće li se Kidmanova ponovo naći pred istim izazovom, videće se uskoro. Njen četrdesetdvogodišnji muž Kit Urban, sa zavidnom kantri karijerom, izjavio je da razmišljaju o zajedničkom duetu i kako im to ne predstavlja ništa čudno. “Volimo zajedno da pevamo kod kuće, često se zabavljamo pevajući“, rekao je Kit. Iako se bave različitim profesionalnim stranama, to ne isključuje mogućnost da zapevaju zajedno. Urban se našalio i na račun vokalnih sposobnosti njihove ćerke Sandej Rouz, rekavši kako iako joj je tek 17 meseci pokazuje zavidne pevačke kvalitete, tako da je po svemu sudeći uskoro moguć i porodični trio.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikol Kidman usvaja dete iz Vijetnama!

Romana Panić i Despina Vandi u duetu!?

Ćerka Nikol Kidman je prava mala dama


Nema komentara na “Nikoli Kidman i Kit Urban u duetu?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump