Nina Badrić: Dosad sam bila “kontrol frik”!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nina Badrić: Dosad sam bila “kontrol frik”!Nina Badrić bila je ovih dana gost na snimanju brojnih emisija koje će se emitovati tokom novogodišnjih praznika.

Između ostalog, za jedan šou na HTV-u

obukla se u kostim Deda Mraza. „Božić je nešto na šta sam slaba. Meni je to najdraže doba u godini. Sebi ću ove godine poželeti zdravlja i možda novi CD božićnih pesama jer sam melanholik koji se još sredinom decembra počinje opijati tim pesmicama. Zato danas imam najbogatiju kolekciju istih“, našalila se Nina. U januaru Badrćeva kreće na put. „Početkom godine ću da otputujem, bilo gde… Kupiću kartu i otići ću na odmor. Tamo gde mi srce kaže da bi trebalo“, rekla je pevačica, otkrivajući da je posle razvoda od Bernarda Krasnića spremna za novi početak, u kojem će se više posvetiti sebi. Ali i poslu! „Menjam se s godinama… Bilo bi žalosno da ne evoluiramo i da ostajemo u neozbiljnim godinama. Prvi put sebi dopuštam svoje slobodno vreme. Ako mi se čita, čitam! Ako mi se putuje, putovaću“, kaže Nina svesna da dobre stvari u životu dolaze iznenada i neplanski. „Dosad sam bila “kontrol frik” koji nije funkcionisao bez plana. Ne znam da li je to bila moja mana ili vrlina, ali to pokušavam da promenim. Pre sam uvek unapred stiskala osigurače, ali ovaj put ću dati sebi oduška i odmora, pa ću raditi samo onoliko koliko me to veseli“, izjavila je zgodna 37-godišnjakinja. Zato će do kraja godine imati još samo nekoliko nastupa, a sebi i članovima grupe “zabranila je” da rade u vreme predstojećih praznika.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nina Badrić se razvodi posle tri godine braka!

Nina Badrić na proslavi kineske Nove godine

Nina Badrić ne želi s drugima da deli svoju tugu


Nema komentara na “Nina Badrić: Dosad sam bila “kontrol frik”!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump