Predao se policiji ucenjivač Sindi Kraford

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Predao se policiji ucenjivač Sindi KrafordSindi Kraford konačno može da odahne, fotografije „mučenja“ njene ćerke neće biti objavljene jer se ucenjivač predao policiji.

Nemački državljanin Edis Kajalar(26)

je pokušao da iznudi 100.000 dolara od Sindi Kroford i njenog muža Rendija Gerbera u zamenu za neobjavljivanje fotografija njihove ćerke.

Međutim, bivša američka manekenka je odbila da plati otkup, a protiv Kajalara je u SAD podignuta optužnica za iznudu i ako bude osuđen mogao bi da provede do dve godine u zatvoru. Olakšavajuća okolnost biće mu to što se predao policiji.

Nemac je bivšu manekenku i njenog muža ucenjivao zbog snimaka na kojima je njihova ćerka sedi vezana za stolicu u majicu kratkih rukava i šorcu. Sve je to zabeležila bivša dadilja tada sedmogodišnje devojčice.

Prema sudskim dokumentima, devojčica je roditeljima, koji nisu znali za postojanje snimaka, rekla da ju je dadilja fotografisala tokom igre „policajca i lopova“.

Kajalar je, navodno, uzeo snimke od dadilje i u više navrata pokušao da iznudi novac od Sindi Kraford i njenog muža pod pretnjom da će sav materijal predati medijima. Protiv dadilje, čije ime nije objavljeno, za sada nije podignuta optužnica.

Slavna manekenka se nakon razvoda od Ričarda Gira 1995. godine, posle tri godine udala za Gerbera sa kojim ima dvoje dece.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Muž Sindi Kraford optužen sa sexualno zlostavljanje!

Ivana Stamenković Sindi javno priznala!

Sindi izvadila silikone?!


Nema komentara na “Predao se policiji ucenjivač Sindi Kraford”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump