Rođendanski koncert za pamćenje „Riblje Čorbe“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rođendanski koncert za pamćenje "Riblje Čorbe"Legendarna grupa proslavila u „Areni“ trideset godina spektakularnim koncertom!

Grupa „Riblja Čorba“ i Bora Đorđević obeležili su jubilej, trideset godina

postojanja, spektakularnim koncertom u Beogradskoj areni. Ova sportska hala bila je ispunjena do poslednjeg mesta a slavni pevač otvorio je nastup pesmom „Ravnodušan prema plaču“. Ređali su se hitovi „Čorbe“ a uz svaku numeru na video bimovima pojavljivali su se i stari omoti albuma ove grupe.

Kada je izvođena pesma „Volim, volim, volim, volim žene“, na binu su izašle striptizete, na čelu sa Brankom Blek Rouz, koje su pobacale brushaltere u publiku i ostale da igraju u toplesu. Posebno zanimljiv momenat bio je i kada je Bora svoj hit „Amsterdam“ prepevao na ruskom jeziku. Koncert je završen posle dva i po sata i jednog podužeg bisa, a na samom kraju publika je počastila muzičare, tako što je horski otpevala pesmu „Lutka sa naslovne strane“.

izvor: tracarenje, presonline


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čola na Koševu: Noć za pamćenje!

Rođendanski koncert grupe Galija odložen!

Bora zakazao koncert u Puli zbog opklade?!


Jedan komentar na “Rođendanski koncert za pamćenje „Riblje Čorbe“”

  • corba do groba
    25 decembra, 2011, 16:24

    …strasno…………..

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump