Sa preminulim kraljem popa pevaju zvezde!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Sa preminulim kraljem popa pevaju zvezde!Iako Majkl Džekson od 2001. nije snimio ni jedan album, u samo nekoliko meseci od njegove smrti trebao bi da izađe i drugi.

Album „This Is It“ sa istoimenom novom

pesmom i njegovim hitovima koji su korišteni u dokumentarnom filmu nastalom na probama za koncerte u Londonu, nalazi se u samom vrhu svetskih top lista.

Međutim, već je najavljen i drugi, ovaj put dusetski album najvećih hitova Majkla Džeksona na kojem će gostovati Madona, Britni Spirs i Bijonse.

„Džeksonove pesme će biti digitalno remasterizovane, tako da će sve zvučati kao da su njih tri zaista pevale sa Džeksonom“, piše britanski list „Miror“.

Majkl Džekson je preminuo 25. juna u pedesetoj godini, samo nedelju dana pre najavljenih 50 koncerata u londonskoj „O2“ Areni. Film sa priprema za ove koncerte u bioskope širom sveta stiže 27. novembra.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dokumentarac o kralju popa Majkl Džeksonu!

Nova pesma kralja popa “ Another day“ /video/

Komemoracija kralju popa u utorak


Nema komentara na “Sa preminulim kraljem popa pevaju zvezde!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump