Sanja Marinković napadnuta u centru Bg

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Sanja Marinković napadnuta u centru BgPopularna voditeljka Televizije „Pink“ Sanja Marinković nedavno je imala manju saobraćajnu nezgodu.

I to u centru Beograda koja je na kraju mogla da se završi sa

ozbiljnim posledicama.

Naime, vozač drugog automobila koji je, po Sanjinim rečima, izazvao sudar, želeo je fizički da se obračuna sa njom.

– Na kružnom toku Autokomande stala sam da propustim tramvaj. Čovek koji je bio u džipu iza mene, sve vreme mi je trubio. Samo što sam krenula, osetila sam udarac otpozadi. Izašla sam da proverim i, na svu sreću, mom automobilu nije falilo ništa dok je na džipu jedan far bio razbijen – priča za „Alo!“ Sanja i dodaje da je to bio tek početak problema.

– Na moje zaprepašćenje, vozač je krenuo da viče na mene i da me ubeđuje kako sam ja kriva za udes, da sam se uplašila od tramvaja, koji je pri tom bio nekih tri metara udaljen od mene. Dosetio se i da sam ja sigurno razgovarala mobilnim telefonom, pa sam zato krenula unazad, što je apsolutna neistina, a i nije mogao da vidi šta radim u automobilu jer je moj „pežo 206“ dosta niži od njegovog džipa – nastavlja svoju priču Marinkovićeva.

– Htela sam da se vratim u automobil i pozovem policiju, kad me je taj lik uhvatio za ruku i povukao nazad. Bio je izuzetno grub, nije prestajao sa vikom, sigurno me je prepoznao sa TV-a, pa me je histeričnim tonom pitao ko sam ja, sve vreme sam pokušavala da smirim situaciju, ali je on samo vikao – komentariše Sanja neprijatnu situaciju u kojoj se našla i naglašava da se sve ipak dobro završilo.

– Na sreću, ubrzo je došao policajac, koji verujem da je bio negde u blizini i video šta se dešava. Tek tad se vozač malo primirio, objasnila sam policajcu situaciju i on me je pustio da idem dalje pošto sam bila u žurbi. Njih dvojica su ostali da razgovaraju, a šta je bilo dalje, nije mi poznato – završava Sanja.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sanja Marinković se konačno udaje?

Sanja Marinković na B92!

Sanja Marinković snimila DVD sa vežbama


Nema komentara na “Sanja Marinković napadnuta u centru Bg”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump