Saša Popović i Haris Džinović se posvađali!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Saša Popović i Haris Džinović se posvađali!Jedan od najboljih folk pevača Haris Džinović neće objaviti novi album za „Grand“.

Jer se pre nekoliko dana posvađao s prvim čovekom najjače domaće

produkcije Sašom Popovićem, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora. Ni to što je jako dobar prijatelj Lepe Brene Džinoviću nije pomoglo da kod „strogo poslovnog“ Popovića dobije uslove kakve je mislio da će imati:

– Prvi čovek „Granda“ i popularni pevač sedeli su za stolom na večeri i pričali o Harisovom predstojećem koncertu u Beogradskoj areni. Usledila je polemika o tome kako medijska podrška za nastup nije dovoljna, ali to je bio samo početak sukoba mišljenja. Naime, kad je na red došla priča o izdavaču, Džinović je izneo svoje finansijske uslove, koji su Popoviću bili preveliki, pa mu se samo zahvalio na ponudi. Večera je ubrzo završena, a nakon toga brkati folker nijednom se nije pojavio u nekoj od emisija „Granda“, pa je izvesno da će njegov CD objaviti „Mjuzik star prodakšen“ – priča naš dobro obavešteni izvor.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Džinovića, ali nam se on nije javio, već je estradni menadžer Raka Marić potvrdio da „Grand“ neće potpisati novi album popularnog folkera.

– Novi Harisov album neće izdati „Grand“, već će izaći u koprodukciji „Mjuzik star prodakšena“ i „Siti rekordsa“ – rekao je Raka za Kurir.

Sa druge strane, kontaktirali smo i sa direktorom „Granda“ Sašom Popovićem, ali on tokom jučerašnjeg dana nije bio raspoložen za komentar.

izvor: Kurir.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Haris Džinović isprozivao Dina Merlina

Saša Popović napravio čistku u „Grandu“!

Raspad „Granda“: Saša i Boba u svađi?!


Nema komentara na “Saša Popović i Haris Džinović se posvađali!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump