Saša Popović napravio čistku u „Grandu“!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Saša Popović napravio čistku u "Grandu"!Folk pevači Stoja Novaković, Mile Kitić, Dara Bubamara i Mitar Mirić više neće biti članovi „Grand produkcije“.

Saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora bliskih najjačoj

domaćoj izdavačkoj kući. Ista sudbina zadesila je i mnoštvo manje popularnih kolega koji su se do juče šepurili na velikoj sceni „Granda“ u stilu „ne može nam niko ništa“. Tako je Saša Popović ostvario svoje najave od pre nekoliko meseci da će u njegovoj muzičkoj produkciji „raditi metla“ i da će se nekim pevačima zahvaliti na saradnji:

– Prva se na udaru našla Dara Bubamara, koja je razlaz sa „Grandom“ kočoperno prokomentarisala rečima „da ona bira izdavačku kuću i da nju niko ne može da izbaci“. Sličnu sudbinu doživela je i Stoja nakon objavljivanja sporne pesme „Da li si za seks“, koju je Popović momentalno zabranio u svojim emisijama. S obzirom na to da Novakovićeve već duže nema u emisijama „Granda“, sva je prilika da će morati da potraži drugu izdavačku kuću. Nakon fijaska u Areni ni Mile Kitić više ne odlazi u Košutnjak na snimanja emisija „Granda“, a tamo se više ne može sresti ni Mitar Mirić – kaže naš izvor blizak popularnoj produkciji.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, prvo smo pozvali Stoju Novaković, koje nije želela da komentariše razlaz s „Grandom“. Mitar Mirić nam je objasnio da je našao drugu izdavačku kuću „Vujin rekords“, dok je Mile Kitić, nakon što smo mu postavili pitanje, rekao da je trenutno u Americi i spustio slušalicu.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Saša Popović i Haris Džinović se posvađali!

Dara Bubamara dobila “pedalu“ u Grandu!

Milan Stanković se miri sa Popovićem“?!


Nema komentara na “Saša Popović napravio čistku u „Grandu“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump