Savladajte i upotrebite umetnost flertovanja

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Savladajte i upotrebite umetnost flertovanjaUsavršite umeće zavođenja razgovorom – bilo da upoznajete muškarca preko interneta, tokom noćnog izlaska ili dok čekate u redu u supermarketu.

1. Vežbajte

flertovanje

Vežbom do savršenstva, kaže dobra stara poslovica. Flertujte gde god da se nalazite. Nemojte da se plašite da ćete ostaviti utisak nametljive osobe. Poenta je u tome da ćaskate s ljudima kako biste se i vi i oni osećali dobro. Vodite neobavezne razgovore s trgovcima, poštarima, kolegama na poslu…, sa svima koje srećete u svakodnevnom životu.

2. I loše iskustvo je dobra lekcija

Prilazak zgodnom neznancu u kafiću ili sastanak „na slepo“ vrlo su stresna iskustva. Prihvatite činjenicu da je vaš strah prirodan i normalan, a na svaki razgovor koji vodite s novom osobom gledajte kao na vežbu. Ako nešto pođe po zlu, sledeći put nećete napraviti istu grešku.

3. Ne gubite vreme

Ako vidite nekoga s kim želite da razgovarate, ne oklevajte, pogotovo ako ste s dotičnom osobom već ostvarili kontakt pogledom. Priđite i započnite koverzaciju.

4. Upotreba fraza

Nemojte potpuno isključiti upotrebu uobičajenih i izlizanih fraza. Ukoliko se deset minuta s nekim gledate i taj vam netko uzvraća pogled, započinjanje razgovora s rečenicom: „Dolaziš li ovde često?“ verovatno će mu biti simpatično. Nije loš način za probijanje leda.

5. Proverite da li je slobodan

Ako su zauzeti, samo gubite vreme. Uz jednostavno i duhovito pitanje: „Pa, hoće li tvoja devojka biti ljubomorna, ako ti platim piće?“, dobićete odgovor da li je teren slobodan.

6. Obratite pažnju na svoj govor tela

Neverbalni znakovi su važan deo u procesu zavođenja. Gledanje u oči tokom razgovora vrlo je zavodljivo, jer sugerše samouverenost i podstiče emocionalnu povezanost.

7. Slušajte i ponavljajte

Slušajte šta govori, čak i ako se radi o običnom ćaskanju o vremenu, i aktivno učestvujte u konverzaciji. Primenite i ovaj provereno dobar trik: u nekom trenutku suptilno u razgovor ubacite nešto što je tokom večeri rekao. Možda to neće pokazati, ali budite uverene da vas je registrovao kao nekog ko ume da sluša drugu stranu.

8. Ne vodite intervju

Nemojte da mu pokazujete da vam je zanimljiv tako što ćete ga bombardovati pitanjima, jer će se osećati kao da je na razgovoru za posao.

9. Ne hvalite se

Samouverenost i svest o sopstvenom uspehu je dobra osobina, ali dok flertujete sa muškarcem koga želite da zavedete, ne preterujte sa hvalisanjem i samoreklamiranjem, jer ćete ostaviti utisak nadobudne i samožive osobe.

10. Izbegavajte preozbiljne teme

Zavođenje ne toleriše razgovor o politici i religiji. Ne samo da ćete delovati suviše ozbiljno, već riskirate da upadnete i u žustru raspravu, ako se ispostavi da muškarac vaših snova ima potpuno drugačije stavove po nekih pitanjima. Držite se lakših tema dok se bolje ne upoznate.

11. Nemojte priznati da ste nervozni

Ako u prisustvu muškarca koji vam se dopada osećate nervozu, nemojte se ni slučajno zbog toga izvinjavati, kako ne biste razgovor vodili u atmosferi nelagodnosti. Nemojte se ni šaliti na račun sopstvene nervoze, jer će svi vaši napori da izgledate opušteno i samouvereno time pasti u vodu. Održavajte konverzaciju aktivnom pa će vam tok razgovora odvratiti pažnju od nervoze.

12. Pobrinite se da druga strana poželi još

Prekinite flertovanje u trenutku kad dođe do pauze u koverzaciji. Nemojte zaboraviti da pre toga razmenite brojeve telefona!

izvor: zena.blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Savladajte umetnost zavođenja!

Opustite se i beba će stići

Vodite ljubav kao gejša


Nema komentara na “Savladajte i upotrebite umetnost flertovanja”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump