Seka Aleksić pokazala svoje grudi!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Seka Aleksić pokazala svoje grudi!Iako su je brojne ankete na internetu proglašavale za pevačicu sa najlepšim prirodnim grudima.

Folk zvezda Seka Aleksić nikada nije pokazala poprsje

u javnosti.

Bar ne donedavno, kada ih je ponosno prikazala na svom zvaničnom internet sajtu.

Naime, ona je postavila fotografiju kojom je brojne obožavaoce prijatno iznenadila ili bolje rečeno ostavila bez daha. Na pomenutoj fotografiji Seka je pokazala svoje atribute, obradovavši tako milione muških obožavalaca. Obučena u crnu, potpuno providnu bluzicu ispod koje se jasno vide grudi kojima stvarno može da se ponosi, Seka se i javno pohvalila svojim izgledom.

Kako fotografija govori više od hiljadu reči, smatramo da je ovo objašnjenje sasvim dovoljno da bi naši čitaoci više uživali gledajući nego čitajući. A što se Seke tiče, ona je ostala bez ikakvog dodatnog komentara jer je, kako nam je iz njenog PR tima objašnjeno, odlučila da se povuče i ne daje nikakve izjave za medije do objavljivanja novog albuma.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Paris Hilton pokazala grudi

Mia Borisavljević pokazala grudi /video/

Pomirili se Seka Aleksić i Saša Vidić!


Jedan komentar na “Seka Aleksić pokazala svoje grudi!”

  • SLAVCA
    14 decembra, 2010, 12:04

    SEKA ZVANA PORNO GLUMICA KAKVA JE ONA KRALJCA

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump