Sergej konačno progovorio o svojoj vezi sa Anom

Sergej konačno progovorio o svojoj vezi sa AnomSlavni glumac Sergej Trifunović konačno je progovorio o svojoj vezi sa 23-godišnjom Anom Vučelić.

Ćerkom političara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović.

Odgovarajući na pitanja čitaoca magazina “Puls”, zvezda filma “Munje” je rekao:

– Zajedno smo godinu i po dana. I ne postoji nikakva barijera u godinama. Ana ima 23, ali nije mala. Pametna je i zrela devojka. Ljubav nema veze s godinama – rekao je 37-godišnji glumac, koji još uvek ne razmišlja o braku.

Ipak, otkrio je da priželjkuje partnerstvo puna razumevanja i međusobnog poštovanja, kao i najmanje troje naslednika. Kaže da bi voleo da se to dogodi tek kroz par godina kada mu se živci malo smire. Na razmišljanje o roditeljstvu navela ga je mačka.

– Moj ljubimac ulazi u pubertet i počinje da divlja. Shvatio sam da nemam živce i da se ponašam kao histerični roditelj prema detetu: „Olivere, ostavi to! Olivere, siđi sa simsa! Olivere, izađi iz cveća!”. Pomislih – kakav bih bio prema detetu kad ovako vičem na mačku?! Verovatno dobar, srediću živce do tada. – kaže Sergej i dodaje da ima preferencije kada je pol u pitanju:

– Dečak ili devojčica? Moj prijatelj kaže – neka bude muško, pa nek bude šta hoće. A u mom slučaju je – neka bude žensko, pa nek bude šta hoće. – zaključuje Trifunović.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomirili se Sergej Trifunović i Ana Vučelić

Sergej popio korpu od Ane Vučelić!!!

Sergej Trifunović snima film sa Monikom Beluči!


2 komentara na “Sergej konačno progovorio o svojoj vezi sa Anom”

 • Mari
  13 januara, 2010, 17:20

  sve najbolje svom ljubimcu Sergeju Trifunovicu u ovoj 2010.god. i da mu cestitam na velikoj istrajnonosti i razumevanju koje je pokazao prema svojoj devojci Ani. Bravo lepi sada mi je jasno zasto toliko gotivim. Veliki Pozdrav. Tvoja Obozavateljka. Mari
  Laugh

 • vesna
  14 januara, 2010, 0:12

  NJIHOV LICNI PROBLEM

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump