Slavica Ćukteraš priznala da ima novog dečka!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Slavica Ćukteraš priznala da ima novog dečka!Zvezda „Granda“ Slavica Ćukteraš našla je novog dečka i tako pokazala da je u potpunosti prebolela italijanskog operskog pevača Marčela Bedonija.

Ipak, još uvek ne želi

da otkrije o kome je reč.

– Imam dečka, naravno! Lepo mi je, srećna sam, voljena i volim. Neću da detaljišem, vreme će pokazati da li sam u pravu – rekla je Slavica, koja ne želi da napravi istu grešku kao sa prethodnim dečkom.

Naime, o romansi 24- godišnje pevačice i 43-godišnjeg Italijana znali su svi, pa se čak govorilo da se par verio, te da planira zajedničku budućnost. Kako je došlo do raskida dvogodišnje veze, Slavica ni danas ne želi da otkrije.

– Ne želim da pričam o raskidu. Ako kažem da sam ja prekinula vezu, pisaće da lažem, ako kažem da nisam, pripisaće mi nekog drugog. Više puta sam se opekla – rekla je pevačica za „Svet“.

izvor: Srbijanet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Slavica Ćukteraš: Voljena sam i volim

Verili se Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov!

Hale Beri već ima novog dečka?!


Nema komentara na “Slavica Ćukteraš priznala da ima novog dečka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump