Srpska manekenka pozirala u „Pireliju“

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Srpska manekenka pozirala u "Pireliju"Srpska manekenka Đurđa Stojiljković (21), u inostranstvu poznata pod imenom Georgina, pozirala je obnažena za „Pirelijev“ kalendar za 2010. godinu!

Ona je ujedno i prva Srpkinja kojoj je pripala ova čast, a pre nje, sa ovih prostora za „Pireli“ su pozirale Crnogorka Marija Vujović i Hrvatica Nina Morić, kao i „srpska snajka“ Adrijana Lima. Lepa Pančevka je tako stala rame uz rame sa najaktuelnijim manekenkama današnjice poput Mirande Ker i Ane Beatris-Baroz. Đurđa je, inače, model agencije „Women“, a na ovom setu pozirala je pred objektivom čuvenog modnog fotografa Terija Ričardsona. Kalendar je sniman na plaži Trankoso u brazilskom gradu Salvadoru.

Inače, moto „Pirelija“ pri izboru manekenki za ovogodišnji kalendar bio je da one budu maksimalno prirodne, bez plastičnih korekcija na licu i telu, i da sve bude odrađeno bez fotošopa.

Jedan od najvećih kurioziteta jeste činjenica da se ovaj kalendar štampa u 30.000 primeraka i šalje se isključivo poslovnim partnerima firme i ograničenom broju VIP pretplatnika.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Manekenka Nina Morić piše knjigu!

I Barbi se razgolitila za kalendar!

Lurd pozirala kao svoja majka Madona!


Nema komentara na “Srpska manekenka pozirala u „Pireliju“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump