Stoja i Igor se tajno venčali!!!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Stoja i Igor se tajno venčali!!!Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja tajno se venčala sa arhitektom Igorom Jovanovićem!

Kako saznaje Press, posle brojnih iskušenja kroz koja su prošli poslednjih

meseci, Stoja i Igor su odlučili da u strogoj tajnosti sklope građanski brak. O tome su obavestili samo najuže članove svojih porodica.

Prema rečima sagovornika Pressa, novopečeni mladenci su se na taj korak iznenada odlučili i nisu želeli da oko toga dižu medijsku prašinu.

– Igor i Stoja su se nedavno venčali, a o tome su obavestili samo najbližu rodbinu i prijatelje. Pevačica se svojoj prijateljici poverila da su se ona i Igor venčali u tajnosti jer nisu želeli da od tog intimnog čina prave medijski cirkus. Stoja je rekla da su odavno želeli da jedno drugom kažu sudbonosno „da“, ali nisu planirali da to učine sada. Na Igorov predlog, oni su se iznenada i bez velikih priprema venčali u jednoj beogradskoj opštini – navodi sagovornik Pressa blizak pevačici.

Stoja i Igor su u vezi od početka 2007. godine. Ubrzo su počeli zajednički život u luksuznoj vili koju su kupili na Bežanijskoj kosi. Njihova ljubav zapala je u krizu pre nekoliko meseci – popularni par raskinuo je vezu jer Igor nije mogao da pređe preko provokativnih scena u novom Stojinom spotu za pesmu „Da li si za seks“! Međutim, ubrzo nakon toga, kad su se strasti smirile, uslikani su u Zagrebu i potvrdili da su ponovo zajedno.

Pevačica iza sebe ima propali brak i sedmogodišnju vezu sa svojim menadžerom. Stoja ima i dva unučeta i, s obzirom na to da ima tek 37 godina, važi za najmlađu estradnu baku.

Da bismo proverili tvrdnje našeg sagovornika, pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom i njenim suprugom, ali oni danima nisu odgovarali na naše pozive.

izvor: Pressonline


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Venčali se tajno Leontina Vukomanović i Filip Pat!

Ana Mihajlovski tajno se venčala!

Parovi: Slađa i Igor se posvađali!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Stoja i Igor se tajno venčali!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump