Tajson uhapšen zbog napada na paparaco!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Tajson uhapšen zbog napada na paparaco!Bivši bokserski šampion teške kategorije Majk Tajson uhapšen je zbog sumnje za napad.

Nakon navodne rasprave sa fotografom

na međunarodnom aerodromu u Los Anđelesu, prenosi „Telegraf“.

Portparolka Tajsona Temi Bruk izjavila je da je on putovao sa svojom suprugom i desetomesečnom bebom, kad ga je napao preterano agresivni paparaco. Bruk je dodala da je Tajson postupio u samoodbrani, kako bi zaštitio dete. Portparol aerodromske policije Džim Holkomb rekao je da je fotograf optužio Tajsona (43) da ga je udario. Paparaco je pao na tlo i posekao čelo. Holkomb je istakao da i Tajson i fotograf žele da podnesu tužbu zbog napada.

Tajson, poznatiji kao „čelični Majk“, osuđen je 1992. godine zbog seksualnog napada i odslužio je trogodišnju kaznu zatvora. Povukao se iz boksa 2005, nakon neuspelog pokušaja da se vrati u ring.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Majk Tajson hoće na Brodvej!

Šon Pen u zatvor zbog napada na paparaca

Majk Tajson: Pustite me da tugujem u samoći


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Tajson uhapšen zbog napada na paparaco!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump