Tamara Radmilović na omotu „Grabljivice 2“

Tamara Radmilović na omotu „Grabljivice 2“Novosađanka Tamara Radmilović (22), pobednica na konkursu za naslovnicu bestselera „Grabljivica 2“.

Koji će se naći u prodaji od 5. decembra,

posetila je juče našu reakciju i uradila set fotografija.

Vidno uzbuđena, Taca nam je na samom početku razgovora rekla da je verovala u pobedu.

– Verujem u sebe. Prijavila sam se na konkurs da bih pobedila – komentariše ova Novosađanka, te se prisetila jedne anegdote kad se prva „Grabljivica“ pojavila u prodaji.

– Moja mama je kupila knjigu i prvo što me je pitala bilo je da li sam to ja na koricama i zašto joj nisam rekla da sam se slikala? Bila sam iznenađena njenom reakcijom, ali je činjenica da devojka sa naslovnice i ja ličimo – objašnjava Radmilovićeva, koju je mama i obavestila da postoji konkurs za korice „Grabljivice 2“, te je posavetovala da bi bilo dobro da se prijavi.

– Mama je jednog jutra došla sa „Alo!“ novinama i rekla da bi bilo dobro da se okušam na konkursu. Moram da kažem da imam punu podršku roditelja u svemu što radim. Čak i kad sam pre izvesnog vremena ugradila silikone i povećala usne, moji nisu ni u jednom trenutku pokušali da me odvrate od te želje – kaže Tamara, koja smatra da će naslovnicom skrenuti pažnju na sebe. Iako ima samo 22 godine, ova lepotica iz Novog Sada već ima iza sebe naslovnicu magazina CKM, imala je agenciju za promotere, bavi se pevanjem, a oprobala se i kao glumica u filmu „Pare ili život“.

– Svestrana sam, verujem u uspeh i sama krčim put ka tome. Apsolvent sam na Fakultetu za menadžment, jer verujem da pored fizičkog izgleda devojka mora posedovati i unutrašnje bogatstvo da bi bila kompletna – objašnjava ova ambiciozna sosa i kaže da nema mnogo sličnosti sa junakinjom knjige osim fizičkog izgleda i želje da bude u centru pažnje.

Što se tiče toga kakve muškarce voli, Tamara kaže da nema neki određeni tip.

– Jedino mi je bitno da bude bar malo stariji od mene, jer ne volim nezrele ljude. Da li je crn, plav ili smeđ, manje je bitno – kaže ona, ali i dodaje da joj se niko od muškaraca sa javne scene ne dopada.

Privatno najviše sluša narodnjake, ali kaže da među njima nema svog uzora.

– Volim Cecu, ona mi je nekako baš po meri. Lepo izgleda, lepo se oblači, a njene pesme najviše izvodim na svojim nastupima.

izvor:Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tamara: Veljko me vodi na Kipar!

Tamara Todevska demantovala vest o veridbi

Tamara: Sramota me zbog očevog ponašanja


3 komentara na “Tamara Radmilović na omotu „Grabljivice 2“”

 • BATA
  26 novembra, 2009, 10:39

  TAMARA SUPER SI Victory

 • Anonimni
  17 decembra, 2009, 16:06

  Yawn Yawn Yawn Shock

 • drugar
  26 decembra, 2009, 0:37

  Taco najbolja si

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump