Tamara Todevska demantovala vest o veridbi

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Tamara Todevska demantovala vest o veridbiIako su brojni  mediji preneli informaciju da se pop pevačica Tamara verila sa dugogodišnjim dečkom Matijom, ona to odlučno demantuje.

Tamara Todevska

pomno je pratila rijaliti serijal Farma dok je njena sestra Tijana Dapčević bila učesnica. U tom preiodu, u makedonskim medijima se pojavila informacija da je Matija, dečko Tamare Todevske, svojoj devojci poklonio večernički prsten koji je upakovao u njen omiljeni kolač mafin. Još su se pojavile informacije i da će sada njih dvoje otpočeti zajednički život u kući od stotinak kvadrata u elitnom delu Skoplja.

– Nisam se verila, to su neke novine izmislile. U vezi mi je lepo, ali još uvek ne razmišljamo o braku. Ovih dana sam planirala da dođem u Beograd kako bih se videla sa sestrom i Vukom, ali pošto sam se prehladila put ću odložiti za nekoliko dana – rekla je Tamara.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tamara Todevska: Plašila sam se Maje!

Tamara i Đus snimili duet!

Već raskinuli Tamara i Dušan iz „Desne ruke“?!


Nema komentara na “Tamara Todevska demantovala vest o veridbi”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump