Tina Tarner napunila 70 godina!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Tina Tarner napunila 70 godina!Na jučerašnji dan pre 70 godina u Tenesiju je rođena En Me Bulok, tamnoputa devojčica koja će zauvek promeniti rok muziku!

Opstala je 50 godina na sceni kao

Tina Tarner i osvojila bezbroj nagrada, zbog čega s pravom ima novi nadimak „kraljica roka“.

Danas sa 70 godina ona izgleda mnogo mlađe, a i dalje pleni bujnom kosom, vitkom linijom, odličnim nogama i vrhunskim glasom.

„Jedna od najboljih pevačica svih vremena je prodala 200 miliona albuma širom sveta“, naveo je čuveni magazin „Rolingston“.

Do sada je najavljivala odlazak u penziju pet puta, ali se uvek vraćala. Na poslednjoj svetskoj turneji je zaradila 130 miliona dolara.

„Možda bih se brinula o svojim godinama da mi koža otpada s lica jer sam imala previše fejs liftinga, ali nisam. Jedem samo dva obroka dnevno i mnogo spavam. Preživela sam razvod, odvajanje od porodice i razne stvari. Nisam dopustila da me to slomi. Nisam alkoholičarka, nisam pušila i nisam se drogirala. Što sam starija to više shvatam da nije bitno ono što mi se događa nego kako nosim s tim“, rekla je Tina u jednom intervjuu pre nekoliko meseci.

Njen muzički uspon počinje u Sent Luisu 1960. gde upoznaje kasnijeg muža Ajka Tarnera. Njih dvoje se udružuju i dve godine kasnije se venčavaju u Tihuani (Meksiko). Sredinom sedamdesetih brak se raspada, Ajk se sve više drogira i postaje nasilan prema supruzi. U julu 1976. Tina napušta Ajka sa 36 centi u džepu i započinje uspešnu solo karijeru. Tina je privukla i pažnju Holivuda. Ostaće upamćena i njena uloga u serijalu „Pobesneli Maks“ sa Melom Gibsonom.

U vezi 22 godine

Tina ima četiri sina, (usvojila je dva Ajkova sina i ima dvoje svoje dece). Već 22 godine živi u Švajcarskoj i Francuskoj sa Ervinom Bagom (53), nemačkim producentom, koga je upoznala na aerodromu „Hitrou“ u Londonu 1985. godine.

„Gde god da krenem, uvek nosim sliku Ervina – on je moja ljubav, moj prijatelj, moj dečko – i slike moje kuće.“

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tina Nouls: Nije Bijonse trudna, već ja

Tina Ivanović: Mnogo sam patila /intervju/

Tina se pokajala zbog lezbo akcije /video/


3 komentara na “Tina Tarner napunila 70 godina!”

 • Anonimni
  29 novembra, 2009, 2:47

  ajde beži,ona je imala 7 banki kad sam se ja rodio,a to je bilo u prošlom stoljecu .objektivno novinarstvo!

 • miki
  29 novembra, 2009, 9:18

  Clap e prava e kralica nema sto,samo napred Clap

 • Soldier Of Love
  29 novembra, 2009, 20:00

  Ova žena je puna energije, svaka joj čast !!! Šta reći drugu, suvišno je sve, kad samo ime kaže “Kraljica rock-a“!!!!
  P.S.Tina Srećan rođendan!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump