VB: Dragica posvađala Manuela i Kiki

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

VB: Dragica posvađala Manuela i KikiNajveći spletkaroš u kući Velikog Brata, Crnogorka Dragica Janičić, uspela je da posvađa Kiki i Manuela.

Protiv koje se već pobunilo više od 23.000 ljudi

na „fejsbuku“, zatražila je od Kristine da joj navede ko je, prema njenom mišljenju, najbolji frajer u kući. Mimo svih očekivanja, ona je rekla da je to Arsa, dok je svog „dragog“ Manuela stavila tek na četvrto mesto. Zlonamerna Dragica odmah je to prepričala u prisustvu narcisoidnog Piroćanca, koga je Kristinina rang-lista frajera prilično iznervirala. Videvši šta je uradila, Kiki je optužila Dragicu da je namerno želela da ih posvađa, na šta se nadovezao Karlo tvrdnjom da je ova nesrećno zaljubljena u „Manulaća“. Zanimljivo je da je tokom svog pijanstva Crnogorka ponovo pričala Velikom Bratu i svojim cimerima da je zgodni fudbaler zaljubljen u nju.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Kiki ne želi da se pomiri sa Manuelom

Veliki Brat: Poljubili se Kiki i Manuel!

VB: Karlo i Viki se posvađali zbog Arse/video/


Nema komentara na “VB: Dragica posvađala Manuela i Kiki”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump