VB: Jovana i Đorđe i dalje razmenjuju nežnosti

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

VB: Jovana i Đorđe i dalje razmenjuju nežnostiStarleta iz Kraljeva Jovana Pavlović potpuno je odlepila za pet godina starijim menadžerom iz Banjaluke Dorđem Đurđevićem.

Njih dvoje se po čitav dan dodiruju, češkaju,

njuškaju, ljube u vrat, pa je i ostalim ukućanima jasno da se u kući događa još jedna ljubavna romansa, bez obzira na to što se oni, kako kažu, nisu „smuvali“.

– Zaljubljen golupčići svaku noć provode jedno kraj drugog u jednom krevetu, a njihova igra „napaljivanja“ traje i po nekoliko sati. Tako je bilo i preksinoć kad su svi ostali ukućani zaspali, pa su Đole i Joca krenuli u akciju. Prvo su se dugo ljubili i mazili ispod pokrivača, a onda su prešli na „ručni rad“. Banjalučanin je u jednom trenutku legao preko svoje partnerke, a u tom položaju je ostao više od deset minuta – priča izvor Kurira blizak produkciji.

O njihovom odnosu uveliko se raspravlja na forumima koji prate ovaj rijaliti šou. Preovlađuje mišljenje da se Jovana žestoko napalila, a da je Đorđe samo jako dobro „loži“. Međutim, izgleda da se njemu dopala ova igra, pa se više ne odvaja od seksepilne starlete. Da li će konačno priznati da se jedno drugome sviđaju ili će se i dalje folirati, videćemo već narednih dana.

izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Veliki Brat: Jovana sisala prst Đorđu!

Jovana i Marko se više ne kriju!

Arsa i Danica više ne kriju emocije u kući VB!


Nema komentara na “VB: Jovana i Đorđe i dalje razmenjuju nežnosti”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump