Veliki Brat: Poljubili se Kiki i Manuel!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Veliki Brat: Poljubili se Kiki i Manuel!Kiki i Manuel su se poljubili u kući „Velikog brata”!

Par koji se već nedeljama grli i mazi konačno se poljubio, a Kiki je poljubila Manuela zato što je bila ljubomorna

na novu ukućanku Mirjanu.

Sve je počelo kada je Mirjana u prolazu pomilovala i poljubila Manuelovo koleno. Pojedini ukućani su to primetili i preneli Kiki koja se razbesnela i otrčala do Manuela da ga dobro presliša. Manuel je izbegavao da priča šta se dogodilo i sve vreme se šalio sa njom. – Ne možeš da me kriviš što toliko privlačim devojke – smeškao se Manuel, a Kiki ga je pažljivo slušala. Počeli su da se maze, Kiki je skočila na njega i na kraju su se poljubili. Manuel je očigledno uspeo da uveri svoju devojku da nema ništa sa Mirjanom, ali je Kiki nastavila da sumnja, te se ostatak dana nervirala.

– Kako sam napeta, ona Mira je Manuela sinoć poljubila u nogu. Zato sam ja i poljubila Manuela. Ona će mene da provocira. Namerno sam ga poljubila, a ona me gleda – žalila se Kiki Jovani, a potom je isto ispričala Karlu, na kraju i Tanji. Kiki ceo dan nije mogla da se smiri i jasno je svima stavila do znanja da se zaljubila. Ni Manuel nije imun na nju, tako da je na pomolu definitivno nova ljubavna priča. Podsetimo, Kristinina sestra bliznakinja Viki pre nekoliko dana za „Blic” je ispričala da ne postoji šansa da se između ovo dvoje bilo šta dogodi, te da će se naljutiti i zabraniti svojoj sestri da bude sa Manuelom.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kiki i Manuel opet zajedno!

VB: Kiki ne želi da se pomiri sa Manuelom

Manuel se ponaša kao da je pušten sa lanca


2 komentara na “Veliki Brat: Poljubili se Kiki i Manuel!”

 • reni
  7 decembra, 2009, 21:36

  ajde prvo sestrai sega ovaa
  bravossssss Laugh

 • hahaha
  9 marta, 2010, 15:30

  Kiss lep su par…. Kissing Kissing Heart Starving

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump