Viki Miljković: Ceca i Cvele su super par!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Viki Miljković: Ceca i Cvele su super par!Folk pevačica Viki Miljković, poručuje da joj se dopada maneken Vladimir Cvetković Cvele, dečko njene kume Svetlane Cece Ražnatović.

„Cveleta sam

upoznala nedavno, na modnoj reviji našeg prijatelja Mladena Barona. Puna sam pozitivnih utisaka. Ceca i Cvele su super par! Srećna sam zbog nje, volela bih da njihova veza uspe“, kaže Viki u intervjuu u “Press“ i dodaje: „Cvele je super momak, komunikativan i veoma lepo izgleda. Najbitnije je da je moja kuma srećna“. Na pitanje da li se njoj život promenio odtkada je postala majka Viki kaže: “Moja ljubav prema suprugu Tašketu se nije promenila, i dalje se volimo kao prvog dana. Dolaskom sina Andreja na svet naši životi su postali ispunjeniji, kvalitetniji i bolji. Ponašam se mnogo odgovornije. Dete zahteva punu pažnju, zato sve obaveze usklađujemo prema njemu. Želim još dece! Ali, sada imam druge, poslovne prioritete. Zadovoljna sam kako obavljam svoje majčinske dužnosti, bitno je da mi dete ne trpi zbog posla. Iako imam brojne nastupe u inostranstvu, uvek imam vremena za sina. Moj suprug je odgovoran i odličan otac, nemam nikakve zamerke“.

Viki Miljković: Ceca i Cvele su super par!

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viki Miljković: Nisam upoznala Cecinog dečka!

Zaljubljeni par Ceca i Cvele – još novih fotki

Promocija pesme Viki Miljković i Halida Bešlića!


Nema komentara na “Viki Miljković: Ceca i Cvele su super par!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump