Viktorija Bekam vežba sedam dana u nedelji!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Viktorija Bekam vežba sedam dana u nedelji!Najpoznatija supruga fudbalera, Viktorija Bekam neprestano iznenađuje javnost načinima na kojima pokušava da održi svoju premršavu liniju.

Naime, Viktorija je

izjavila da vežba sedam dana u nedelji kako modni fotografi ne bi morali da retuširaju njene fotografije.

– Ne želim da se oslanjam na retuširanje, jer kada budem gledala te fotografije za dvadeset godina, hoću da kažem sebi: „Vau, pogledaj, posle troje dece uopšte ne izgledam loše“ – objasnila je Viktorija, koja se nedavno fotografisala za magazin „Harper’s Bazzar“, u kome je pričala i o velikom uspehu svoje prve dizajnerske kolekcije. Inače, javnost je nedavno bila šokirana kada je Bekamova otkrila svoju bizarnu dijetu. Poznata mršavica je donedavno preživljavala samo na kuvanom pasulju, voćnim napicima i čaju, ali odnedavno je počela da se hrani isključivo bobičastim voćem i živom ribom.

– Viktorija se počasti jednom čašom vina svako veče pred spavanje. I to je sve što sebi dopušta. Ona misli da je najbolji ambasador svoje dizajnirane odeće, te se trudi da zadrži manekensku liniju – otkrio je jedan Viktorijin prijatelj.

izvor: Blic


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viktorija Bekam u epizodi „Bizarnih dijeta“

Viktorija i Dejvid Dekam u sexi reklami!

Viktorija Bekam pre 18 godina!


Jedan komentar na “Viktorija Bekam vežba sedam dana u nedelji!”

  • an89
    2 novembra, 2009, 13:32

    Ne znam sta ljudi vide na njoj,tako je sva vostana No

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump