Voditelj poludeo čekajući Maraju Keri!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Voditelj poludeo čekajući Maraju Keri!Američka diva razbesnela je britanskog voditelja u čijoj je emisiji gostovala sa samo nekoliko sati zakašnjenja.

Filip Skofild (47) je na svom Twitter nalogu

uživo dokumentovao čekanje Kerijeve (40), čiji je dolazak u studio bio zakazan za pet sati ujutru. Pevačica je, inače, jednom prilikom otkazala gostovanje u jutarnjoj emisiji rekavši da „ne ustaje lako“.

„Sedimo i vrtimo palčeve, čekajući Maraju“, „nadam se da će se pojaviti do dva sata popodne“, samo su neke od sarkastičnih poruka koje je besni voditelj postavio na svoj Twitter, gde ima 300.000 članova koji prate njegovo pisanje.

Pevačica je stigla sa više od sat vremena zakašnjenja, otišla u šminkernicu na sređivanje, a zatim ostavila TV ekipu da je čeka još neko vreme jer se predomislila oko garderobe.

Intervju za emisiju „This morning“ je konačno snimljen, a kada je Skofild hteo da se slika sa Marajom, njeni telohranitelji su ga obavestili da pevačica mora lično da odobri sliku.

„Ne mogu da verujem! Sada traže da mi odobre sliku“, napisao je Skofild, koji je svojim „tviterovcima“ najavio da će slikati divu.

Na njegovu (i njihovu žalost), Maraja je pogledala sliku i zabranila mu da je postavi na Internet.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maraja Keri čeka blizance?

Maraja Keri čeka bebu?!

Maraja Keri konačno priznala da je trudna


Nema komentara na “Voditelj poludeo čekajući Maraju Keri!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump