Željko i Hari zakopali ratne sekire!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Željko i Hari zakopali ratne sekire!Jedan od najpopularnijih bosanskih pop pevača Hari Varešanović.

Održao je minule nedelje seriju uspešnih koncerata u beogradskom Sava

centru.

To što se na sceni kao gost pojavila Nina Badrić nije iznenadilo nikoga u publici, ali je pravo iznenađenje predstavljalo gostovanje Željka Joksimovića, koji duže vreme nije bio u dobrim odnosima sa bosanskim kolegom. Njihov sukob datira još od 2006. godine, kada je Lane uradio pesmu „Lejla“, za koju ga Varešanović nije isplatio. Međutim, neposredno pred koncerte u Srbiji Hari je rešio da odreši kesu i izgladi odnose sa Lanetom.

– Njihov susret pomirenja dogodio se pred Harijevu konferenciju za novinare, na kojoj su najavljeni beogradski koncerti. Tom prilikom Joksimović je dobio novac koji je odavno zaradio, a spekuliše se da je u pitanju oko 15.000 evra. Obojica su se složila da je došlo vreme da zakopaju ratne sekire, a Željkovo gostovanje na Harijevom koncertu dalo je potvrdu da su nesporazumi stvar prošlosti – priča naš dobro obavešteni izvor.

izvor:Kurir.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hari Mata Hari i pet koncerata u Beogradu!

Mitrovići i Lukas „zakopali sekire“!

Mira Škorić i Ana Bekuta zakopale „ratne sekire“


Nema komentara na “Željko i Hari zakopali ratne sekire!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump