„Grand“ pomirio farmere!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

„Grand“ pomirio farmere!Iako gotovo nijedan dan na „Farmi“ nije mogao da se zamisli bez svađe, prepucavanja i ogovaranja.

Pa su čak pale i pretnje, na snimanju novogodišnjeg

izdanja „Kursadžija“, čelnici „Grand produkcije“ uspeli su da „ispeglaju“ stvari.

Da je zaista tako moglo se videti na snimanju na kojem su Maja Nikolić, Cakana, Bebi Dol i Sandra sedele za istim stolom, jele, pile, pevale i super se provodile. Temperamentna Nišlijka i Cakana su čak i zajedno zapevale pesmu „Ciganka sam mala“, posle čega su se i izljubile. Da su još dve zaraćene strane zakopale ratne sekire bilo je jasno onog trenutka kad se sa farmerima pojavio i Đura Palica. Podsećanja radi, Saša Pantić, idejni tvorac „Kursadžija“, prekinuo je saradnju sa Palicom kada je saznao da je Đura nastupao mimo trupe. Kad su farmeri, završivši svoj deo otišli, Đura je ostao sa starim-novim kolegama „Kursadžijama“, da završe emisiju. Najčešća pitanja koja su bila upućena misici Sandri ticala su se Marka Đurovskog, odnosno njegovog odsustva sa snimanja. Kao i obično, lepa Požarevljanka je odgovarala u svom stilu, sa osmehom na licu, ne libeći se da se našali i na svoj račun.

– Šta ste gledali na farmi, gledali ste, nema više, moj drug Marko je verovatno kod svoje devojke, tako i treba da bude – rekla je Obradovićeva.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sani: Spremaju se tužbe za farmere

Farma: Dejan ostaje da nervira farmere!

Popović vratio Nemanju u „Grand“


Tagovi: [ , , , , , ]

Nema komentara na “„Grand“ pomirio farmere!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump