5 tipova internet zavodnika: Izaberite vašeg s@jber dasu

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

5 tipova internet zavodnika: Izaberite vašeg s@jber dasu Ljubav preko mreže? Iskustva pokazuju da je apsolutno moguća, ali i da treba biti oprezan jer i među onlajn ljubavnicima ima kukolja.

Predstavljamo vam pet tipičnih primeraka

koji se šunjaju po internetu, a na vama je da izaberete.

Rezultati istraživanja koje je sproveo „Domino magazin“ pokazali su da je svaki peti korisnik interneta u Srbiji pronašao ljubav svog života na mreži. Ipak, nije sve tako ružičasto. I među sajber ljubavnicima ima kukolja. Predstavljamo vam pet tipova muškaraca koje možete da pronađete na internetu, a na vama je da „klikom“ miša izaberete pravog za vas.

Koliko god da su vam slatka dopisivanja s nepoznatim momkom, trudite se da ga ne idealizujete previše. Vrlo je moguće da će se prilikom upoznavanja pred vama pojaviti osoba koja nije toliko šarmantna koliko ste zamišljali

Filozof

Kako da ga prepoznate

Oženjen je, ima dete, i to ne krije. Brak mu je dosadio, ali mu na pamet ne pada da se razvede. Odnos s njim karakteriše mešavina romantike, strasti i pritužbi na ženu. I na internetu glumi „ranjenog orla” koji bi sve na svetu dao da pronađe ženu svog života. Ubrzo će vas ubediti da ste baš vi ta koju toliko traži.

Čim shvati da vas je osvojio, nestaće u vidu lastinog repa.

Šta želi od vas

On želi da mu budete rame za plakanje, a ne ljubavnica. Kada mu i to dosadi, očekujte da će vas očas posla zameniti novom žrtvom.

Savet plus

Čim primetite da počne s filozofiranjem, prekidajte priču. Nemojte produbljivati virtuelni emotivni odnos i nemojte se upoznavati s njim. On je duboko nesrećan i nezadovoljan i jedino ume da širi negativni fluid na sve oko sebe.

Princ

Kako da ga prepoznate

Ima između 30 i 35 godina. Bez obzira na to ima li ili nema decu, uspešno je upropastio svoj brak. Kako se ne bi upuštao u rešavanje porodičnih problema, pobegao je u idiličan virtuelni svet jer mu tamo niko ne prigovara. Tamo je car. Celom svetu može da dokazuje kako je poseban. Galantan je i neobično pošten – nikada vam neće stvarati iluziju da ste jedina.

Šta želi od vas

Romansa s „princom“ po pravilu ima srećan kraj – on najzad nalazi devojku, a realni život polako zamenjuje virtuelni. I mada šansa da baš vi budete njegova princeza nije prevelika, ona ipak postoji. Naravno, to ćete postati samo ako ste najbolja ili pak najlukavija devojka od svih koje mu se nude.

Savet plus

Kad osvojite „princa“, uvek pazite da se kod prvog problema ne vrati na mrežu u potrazi za utehom. I sami znate da tamo čeka gomila tešiteljki, a da on ima sjajno razrađene tehnike.

Muškarčina

Kako da ga prepoznate

Ovo je najprijatnija kategorija muškaraca među svim sajber frajerima. Ima jasne namere i uopšte ih ne krije. Njemu jednostavno treba žena i on je traži na svakom mestu i u svako vreme.

Šta želi od vas

Da ga volite, da ga mazite, da ga pazite. Ako to oseti, uzvratiće vam istom merom. Biće pažljiv i trudiće se da vam ispuni svaku želju.

Savet plus

Pristanite na susret s njim ukoliko imate iole zajedničkih interesovanja i ukoliko vam se informacije o njemu koliko-toliko dopadaju. Verujte, neće žaliti za vremenom koje ste odvojili. Čak i ako u virtuelnom kontaktu nije rekao ništa zanimljivo, nije vas očarao kakvom uzvišenom besedom ili nije posebno pismen, neka vas to ne spreči da ga upoznate. I zapamtite, najveće su šanse da nađete pravog upravo u ovoj kategoriji. Prosta računica – njemu treba žena, vama muškarac.

Kompleksaš

Kako da ga prepoznate

On je apsolutni maher virtuelnih veza. Tako će vas očarati da nećete znati gde se nalazite. Ipak, brzo ćete se vratiti u realnost kada shvatite da ima dugu vezu ili neki ozbiljan feler.

Šta želi od vas

Internet romansa s njim može da se završi na dva načina. Kada vas potpuno osvoji i bude siguran u vaša osećanja, priznaće vam da nije slobodan, a onda će se naslađivati osećanjem moći i idejom da je uspeo da vas povredi. Može se desiti, mada su male šanse, da „kompleksaš“ ipak reši da se upozna s vama. Međutim, neće imati hrabrosti da vam izađe pred oči, već će vas posmatrati iz nekog prikrajka. Poražen i ozlojeđen, vratiće se na mrežu i nastaviti da traži drugu.

Savet plus

On je suštinski veoma iskompleksiran. Internet mu pomaže da sebe vidi drugim očima, ali i da se posredno osveti svim ženama koje su ga odbile u realnom životu.

Kompjuteraš

Kako da ga prepoznate

Ovaj tip mnogo vremena provodi na poslu, i to upravo za računarom. Veoma je duhovit, a na internetu je samo da bi prekratio vreme i malo se zabavio. Njegov svetli lik kvari jedino zakonita supruga.

Šta želi od vas

Nije zahtevan, ali je i vrlo je lenj, tako da će ga zadržati svaka žena koja mu pruži osnovnu logistiku za opstanak. Ako ste rešili da mu postanete ljubavnica, budite originalni. Metodično i uporno mu dokazujte kako ste apsolutno savršeni i kako ste premija u odnosu na onu što mu kod kuće krpi čarape. Ubacite crvića sumnje u njegovu dušu i uspećete da ga odvučete u krevet. Naravno, kad bude mogao! Jer on ima Posao i Ženu, tako da uglavnom nema vremena.

Savet plus

Ako ste pak naumili da se udate za njega, taktika je sledeća: nosite mu supicu u termosu na posao i, naravno, ne zaboravite da mu na trafici kupite barem dve paklice cigareta.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


3D Internet stiže u narednih pet godina

Šta vaše šminkanje govori o vama?!

Šta vaš izgled govori o vama?


4 komentara na “5 tipova internet zavodnika: Izaberite vašeg s@jber dasu”

 • Anonimni
  9 decembra, 2009, 11:03

  Big Smile
  IZUZETNO

 • :D
  9 decembra, 2009, 17:25

  Gluposti

 • Marko
  21 januara, 2010, 14:48

  Ne mogu da verujem koje je ovo sranje

 • prolaznica
  23 januara, 2010, 10:53

  ima ovdje istine u tekstu na zalost

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump