Aca Lukas i Sonja Šašić kupili stan

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Aca Lukas i Sonja Šašić kupili stanAca Lukas i njegova lepša polovina Sonja Šašić kupili su luksuzan stan preko puta Tržnog centra „Ušće“.

Oni su za dupleks, koji u osnovi ima 90 kvadrata,

morali da izdvoje 220.000 evra, a kako smo saznali, sa vlasnikom su postigli dogovor da mu iznos isplate u više rata:

– Aca i Sonja već duže vreme planiraju da kupe nekretninu na atraktivnoj lokaciji u Beogradu. Mesecima su obilazili stanove i napokon su našli životni prostor koji im u potpunosti odgovara. Kada su videli ovaj dupleks, vrlo brzo su odlučili da ga pazare, a da lakše donesu odluku, pomogla im je i mogućnost da vlasniku isplaćuju novac na rate, jer, bez obzira na njihove prihode, nisu mogli da iskreširaju toliku sumu novca – tvrdi izvor Kurira blizak ovom estradnom paru.

Nakon zaključenja kupovine stana, koji se nalazi na poslednjem spratu zgrade, popularni pevač i njegova draga uveliko obilaze salone nameštaja, kako bi svoju buduću životnu oazu opremili po svetskim standardima. S obzirom na to da je Sonji uža specijalnost moda, Aca je džentlmenski njoj prepustio brigu o uređenju, jer uopšte na sumnja da će krajnji rezultat biti savršeno uklapanje boja i materijala.

Tokom jučerašnjeg dana više puta smo pokušali da kontaktiramo s Acom Lukasom, ali je on sve vreme bio nedostupan, dok je njegova lepša polovina, na pitanje o kupovini stana, kratko izjavila:

– Nemam komentar na pitanja o privatnom životu, jer ne volim o tome da pričam – ljubazno i kroz smeh rekla nam je Sonja Šašić.

izvor: Kurir.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas i Sonja Šašić konačno pred oltarom

Aca Lukas i Sonja Šašić na odmoru u Turskoj!

Aca Lukas i Sonja Šašić se venčali!


Nema komentara na “Aca Lukas i Sonja Šašić kupili stan”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump