Adriana Čortan uhvaćena sa novim dečkom!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Adriana Čortan uhvaćena sa novim dečkom!Lepa voditeljka i jedno od zaštitnih lica Informativnog programa TV „Košava“ Adriana Čortan već nekoliko meseci uživa u novoj ljubavi.

Iako novopečeni par

na sve načine pokušava da se sakrije od medija, ekipa „Alo“ uspela je da ovekoveči zajedničke trenutke Adriane i anonimnog momka u novobeogradskom „Mekdonaldsu“! ”Adriana i njen izabranik zajedno su došli na „Noć reklamoždera“, ali kada su primetili okupljene fotografe, odmah su se razdvojili, kako niko ne bi uspeo da ih zajedno ovekoveči. Nakon ogledanog prvog bloka reklama, par se uputio u obližnji „Mekdonalds“, gde su večerali, a zatim se izgubili u nepoznatom pravcu”, ispričao je dobro obavešteni izvor. Inače, ovo je njen prvi zvanični izabranik nakon raskida dugogodišnje veze s Željkom Joksimovićem.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seve u novu godinu, sa novim dečkom!

Goca se ljubi s novim dečkom!

Goca Tržan živi sa dečkom?!


Nema komentara na “Adriana Čortan uhvaćena sa novim dečkom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump