Aleksandra Kovač gošća na koncertu Bajage

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Aleksandra Kovač gošća na koncertu BajagePop kantautorka Aleksandra Kovač sa svojom obradom hita Poljubi me biće gošća jednog od slavljeničkih koncerata Bajage i Instruktora.

Od 28, 29. i 30.

decembra u Sava centru u Beogradu, povodom 25 godina postojanja benda

– Kada me Bajaga zvao da budem gost, jedva sam čekala da postanem deo čarobne atmosfere (njegovog koncerta). Poljubi me je jedna od najboljih balada ikad napisanih i moja omiljena Bajagina – kaže Kovač.

Momčilo Bajagić kaže da je do saradnje došlo jer se dosta dugo zna sa porodicom Kovač. Aleksandra i Kristina su pevale prateće glasove na albumima poput Muzika na struju (1993) i Ni na nebu ni na zemlji (1994).

– Sa njihovim ocem Batom Kovačem sarađivao sam dosta godina, a Aleksandru i Kristinu sam upoznao dok su bile devojčice, dok sam svirao u Ribljoj čorbi, a one išle u osnovnu školu. Njih dve su obradile Strah od vozova na svom prvom albumu. Zvao sam Aleksandru i pitao da li bi došla na koncert i izvela Strah od vozova, ali je ona rekla Imam drugu ideju, ‘ajde da otpevam Poljubi me – objašnjava Bajaga.

Vatreno krštenje svirajući klavijature i pevajući Poljubi me sa Instruktorima, Aleksandra Kovač je imala krajem novembra na dva koncerta u Zagrebu, pred 12.000 posetilaca dvorane Dražen Petrović.

– Aleksandra se spremila kod kuće, imala je možda dve-tri probe, gde je otprilike rekla momcima šta da sviraju. Nije mnogo promenila pesmu, ali joj je dala neki svoj pečat. Njena verzija Poljubi me je u jednom interesantnom aranžmanu, koji se meni baš dopada. Mislim da su Zagrepčani otkačili za njom, a da će i Beograđani. Uostalom, ona je jedna od naših najboljih pevačica – smatra Bajaga.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aleksandra Kovač ljuta što ne ide na Evrosong?

Tri koncerta Bajage održaće se u Centru „Sava“

Aleksandra postala zaštitno lice Suzane Perić


Nema komentara na “Aleksandra Kovač gošća na koncertu Bajage”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump