Ana Bebić: Ikonom stila smatram Gven Stefani.

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ana Bebić: Ikonom stila smatram Gven Stefani.Mlada pevačica Ana Bebić kaže da je za nju trenutno vrhunac hedonizma pevanje ispred ljudi, koji pevaju zajedno sa njom.

Smatra da je stil harizma

kojom se ljudi izdvajaju iz mase, on dolazi iznutra, i nije bitno šta se odene, važna je samo pozitiva koja zraći iz ličnosti. Njen omiljeni komad garderobe je bela majica, odnosno potkošulja. Ni sama ne zna koliko ih ima u svom ormanu. „Da garderoba govori, rekla bi mi da li je neka žena spremna za promene u svom životu i koliko je sebe spremna dati za to ili bi se jednostavno sakrila u već proverenu odeću i sklopila sa masom, poput mnogo njih. Ikonom stila smatram Gven Stefani. Inače, moja najveća strast, pored muzike, jeste fotografija. Moj porok je verovatno tvrdoglavost. Iako neki kažu da je to vrlina“, otkriva Ana. Kod muškaraca ne može ponekad da shvati njihov ponos. „Muškarca čini frajerom duhovitost, ambicioznost i pažnja. Ja kad volim, slušam srce. Koji je najlepši dokaz ljubav? Važna su dela, ali kao i kod svake žene, i meni je potrebna poneka nežna i topla reč. Kada sam zaljubljena slušam najčešće pozitivne pesme, a neretko i srceparajuće balade… Za sreću u životu potrebno je imati porodicu, ljubav, prijatelje i posao u kojem uživaš i koji voliš“, rekla je Ana Bebić za magazin „Stil“.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Smuvali se Ana Bebić i Nikola Paunović!

Ana Bebić: Era uvredama skreće pažnju

Ana Bebić oformila bend sa dečkom!


Nema komentara na “Ana Bebić: Ikonom stila smatram Gven Stefani.”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump